fredag 10 mars 2017

Bröllopsmässa hos House of Oslo

Det här inlägget är till ca 99% kakor, bara så du vet det. Hoppas du inte är hungrig eller sockersugen när du ser det här inlägget. 

I lördags var det dags för bröllopsmässa hos House of Oslo. Jag skulle dit för att se på olika utställare och att skriva en önskelista hos Illums Bolighus. Jag vet inte hur många gånger jag har varit där och suktat efter deras saker, nu har jag en reell chans, och orsak, att önska mig saker därifrån. 
Jag mötte upp min mamma vid Nationaltheatret för att sen gå till House of Oslo. 

P3040044
När vi kom dit kunde vi se hur fint de hade dekorerat stället. Skulle gärna haft de ringarna med blommor.


Vi började hela besöket med att gå till en av alla inredningsbutiker för att se på olika bord och rösta på den vi gillade bäst. Vi la våran röst på det här bordet. 


Det här bordet var också himla fint. Jag och Martin har vinglasen som de har använt + samma serie i drinkglas (som vi använder mest till Oboy TBH). 


Vi kollade in massvis av fina tårtor och andra bakverk. 


Vi kunde testa några också. Även om dessa dessvärre var smaklösa så var de fina att se på.

P3040045
Det måste ta tid att skapa dessa tårtorna. 

P3040047

P3040051
Den här bagaren gjorde riktigt goda tårtor, och jag ställde givetvis upp i deras tävling. Får kryssa fingrarna att vi vinner. 

P3040055
Det här var endast till utställning dessvärre, men visst ser det riktigt gott ut? Vi fick med en liten take-away låda med 3 andra sorters smakprov än de du ser här.

P3040059
Efter att vi race:at genom Illums Bolighus för att lite snabbt skapa en önskelista (de 180 första fick en fin goodiebag...) så for vi därifrån. Utanför stod en riktigt fin bil som man kunde hyra till den stora dagen. Jag och Martin har delat på vigseln och festen, så vi känner inte riktigt att vi behöver en fancy bil att ta oss mellan ställena. 

P3040063
Här är de tre smakproverna. Och de här var långt ifrån smaklösa. Gudars vad gott det var. De har en liten restaurang vid Vika terrassen och nu blev jag riktigt sugen på att besöka den. För de här smakerna behöver upplevas i full size.  

2 kommentarer:

  1. Dem där tårtorna TAR TID att göra ;P... minst 2 dagar! Själva dekorerna som kan ta upp minst 1vecka så det är också därför det kostar, tid är pengar *S*

    SvaraRadera
    Svar
    1. Och jag förstår att de kostar, verkligen. Men någon vi fick smaka, smakade ingenting. Verkligen. Men den var ju fin att se på, men när det inte smakar gott vet jag inte om jag vill betala massa pengar för tårtan.
      Men sen var det andra saker vi smakade på, och som är på bild, som smakade riktigt, riktigt gott.

      Radera

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...