Fortsätt till huvudinnehåll

31 dagars utmaningen: Sist jag grät

Dag 28 i 31 dagars bloggutmaningen ska handla om sist jag grät. 

Och inlägget kommer väldigt passande, för att sist jag grät var idag. Om du äter eller är känslig borde du nog läsa ett annat inlägg. 

 Bilden är mörk och suddig, men i vanliga fall har jag en väldigt liten knöl vid ankeln, inte såhär stor och uppsvälld. 

Jag skulle gå till t-banan och gick i min egen värld och tittade upp mot solen. Sen helt plötsligt känner jag hur jag trampar fel och ramlar framåt. Tyvärr var det här i en grusig nedförsbacke = jag gled en bra bit. Jag har trampat fel otroligt många gånger, men har aldrig haft så här ont som jag hade då. Sen hjälpte det inte att knäet blödde som ett vattenfall heller. 
Tack och lov var det inte långt ifrån hemma, så jag ringde en vän och pratade under vägen hem. Kändes bättre att ha någon att prata med istället för att halta i min ensamhet. 

Jag fick tvättat av mig och lagt mig i soffan med benet högt upp och där låg jag resten av kvällen. Minsta lilla rörelse och det gjorde ont. Högra knäet gick inte att böja på och vänster fot kunde jag inte stödja mig på, minsta lilla rörelse och jag nästan vek mig av smärta. Borde kanske ha tagit hinten om att fara på akuten, men tänkte att det blev bättre efter lite sömn. 


Såret är hemskt stort och djupt på vissa ställen.

Innan jag gick och la mig fick Martin hjälpa mig att tvätta av knäet igen. Det blödde massvis och varade en hel del. Det var helt fruktansvärt ont och jag grät som ett litet barn. 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…

Renoveringen hallen

Det är tre saker som tar upp min tankeverksamhet för tiden. 1. Bröllopet. 2. Skolan. 3. Renoveringen av lägenheten. Vi fick som sagt en väldigt stor vattenskada i våran lägenhet i samband med stambyte av badrummen vilket innebär att alla rum, förutom köket, håller på att renoveras. Badrummen är nu färdiga, men resten av lägenheten är kvar. Jag och sambon pratar en hel del om vad vi tänker på för golv och färger i lägenheten nu. Vet vi så fruktansvärt lite om vad som händer med renoveringen, men vi kan då drömma i alla fall att våra planer går att få igenom. Vi tänker oss kalla trägolv i vardagsrummet och sovrummen, i hallen får det bli antingen samma mörka pergo golv vi har från tidigare eller ett ljust som det i köket. Vi är lite osäkra om vi ska behålla den ljusgråa färgen (Skumring hos Jotun eller Tundra hos Rusta) eller om vi ska gå för en annan färg istället. Hallen kommer nog att fortsätta vara vit, vårat sovrum den samma grönfärgen vi har nu och gästrummet kommer få en blåny…

...

Igår på konserten träffade vi två av Martins vänner jag har träffat ett par gånger och en bekant till Martin som jag inte träffat förut.  Mellan banden pratade jag med den bekanta till Martin. Han tyckte att det var så kul att det syntes så gott på Martin att han verkligen tycker om mig, att han som utomstående kunde se det. Det var otroligt roligt att få höra. 
Jag uppskattar verkligen min älskade sambo och allt vi har ihop. Att andra sedan kan se hur bra vi mår ihop är det bara fint.