Vad jag fotar med

Tänkte visa upp det jag i huvudsak fotar till bloggen med. Till höger bland mina kategorier hittar du taggar till olika kameror jag fotat med genom åren, bland annat Nikon1 J2, D5000, Olympus Pen EPL-7, Olympus Tough TG4. mina analogakameror från Lomography och min D750

Här är det jag i huvudsak fotar med (+ ett Nikkor 50mm som inte är med på bild). Sen september 2017 fotar jag med en D750, Sigma 24-105mm F4 DG Art och Lomography Petzval 58mm.

  Som sagt uppgraderade jag mig från min Nikon D5000 från 2009 till en Nikon D750. Trivs otroligt bra med denna kameran, den är lätt att hantera och tar bra bilder. Den följer med lite överallt när jag orkar ta med mig en kamera. Kolla in kategorin D750 för att se bilder som är tagen med den.

 Den här använder jag mest när jag ska ta naturbilder då den är manuell fokusering som är lite speciell. Här kan du hitta ett inlägg där jag tagit bilder med denna.

Sigma 24-105mm har jag börjat använda mer och mer. Den väger en hel del, 885 g, vilket gör att man blir ganska trött efter ett tag då kamerahuset väger nästan lika mycket som objektivet. Den är ett utmärkt reseobjektiv då den får med mycket i bild. 

I julklapp fick jag en ONA Camps Bay Smoke ryggsäck där jag bär med mig mina fotogrejer. För att se vad som finns i den hittar du ett inlägg här (från augusti 2018) och en närmare titt på väskan hittar du härInga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vecka 34

Hej. Hoppas det går bra med dig.  Känner att just nu händer det inte så mycket. Jag jobbar mest bara, vilket kanske inte är det mest spän...