Fortsätt till huvudinnehåll

Om mig

DSC_8650

Hej och välkommen till min lilla del av internet.

Jag flyttade till Oslo från en liten stad i norra Sverige som heter Skellefteå, i juli 2009 och älskar att bo i en storstad. Det är något speciellt med all liv och rörelse runt en som man inte får i en liten stad. 
Gillar du lata dagar, klänningar och massa god mat så kommer vi att komma bra överens.
Jag bor ihop med min man Martin, vi blev ihop i september 2011 och blev gift juni 2017. Det finns en egen kategori för bröllopet till höger eller tryck här.
Sen juli 2018 har vi fått sällskap av en katt som heter Lucy. Hon har fått sitt egna instagram konto, Lucy.the.abyssinian. Följ för att få en daglig dos med gulliga kattbilder. 

Jag startade bloggen i juli 2007 som en form för dagbok med väldigt lite bilder och många interna skämt och nu har den utvecklats till dokumentering av några av mina dagar för att behålla minnen och få en användning av alla mina bilder. 

Jag tar bilder på det mesta, från saker jag köper, till mina dagar, konserter och fester, mat och restaurangbesök och inte minst när jag är ute och reser. En hel del att välja mellan helt enkelt och du hittar mina kategorier uppe till höger. 

Hoppas du gillar det jag delar med mig av och är det du något du undrar över är det bara att lämna en kommentar eller skicka mejl till chrissie.blogg@hotmail.com.


Följ mig gärna på Instagram där jag heter NordbyChristina

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Water pearls

Som jag har visat upp tidigare i min senaste veckosammanfattning + sammanställningsinlägg av Instagrambilder, så har jag beställt hem massvis av små kulor. Dessa kulorna kallas för water pearls och används till bland annat att ha i blomvaser istället för vatten eller som dekoration i vaser och så flytljus på dessa. Det tar ett par timmar i vatten innan de har nått sin fulla storlek. Och tänk på att de tar upp mer plats än det man tror. Jag var tvungen att byta skål en gång för jag hade felberäknat hur stora de skulle bli ganska rejält och de växte ur den första skålen. 
Jag vet inte helt hur de fungerar, men de innehåller något som absorberar upp vatten och kulorna växer i storlek och blir som små studsbollar. Trycker man för hårt på dem går de sönder och de är väldigt geléiga. 
Jag har beställt mina från Ebay och betalade lite över 8 kr för 1000 st. Det finns en större storlek än de jag beställde och hos vissa ebay-säljare finns möjligheten att köpa större mängder (hittade en som så…

...

Igår på konserten träffade vi två av Martins vänner jag har träffat ett par gånger och en bekant till Martin som jag inte träffat förut.  Mellan banden pratade jag med den bekanta till Martin. Han tyckte att det var så kul att det syntes så gott på Martin att han verkligen tycker om mig, att han som utomstående kunde se det. Det var otroligt roligt att få höra. 
Jag uppskattar verkligen min älskade sambo och allt vi har ihop. Att andra sedan kan se hur bra vi mår ihop är det bara fint. 
Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…