Om mig

DSC_8650

Hej, hoppas du mår bra.

Jag flyttade till Oslo från en liten stad i norra Sverige som heter Skellefteå, i juli 2009 och älskar att bo i en storstad. Det är något speciellt med all liv och rörelse runt en som man inte får i en liten stad. 
Gillar du lata dagar, klänningar och massa god mat så kommer vi att komma bra överens.
Jag bor ihop med min man Martin, vi blev ihop i september 2011 och blev gift juni 2017. Det finns en egen kategori för bröllopet till höger eller tryck här

Jag startade bloggen i juli 2007 som en form för dagbok med väldigt lite bilder och många interna skämt och nu har den utvecklats till mer dokumentering av några av mina dagar för att behålla minnen och få en användning av alla mina bilder. 

Jag tar bilder på det mesta, från saker jag köper, till mina dagar, konserter och fester, mat och restaurangbesök och inte minst när jag är ute och reser. En hel del att välja mellan helt enkelt och du hittar lätt mina kategorier i höger sidomeny.

Hoppas du gillar det jag delar med mig av och är det du något du undrar över är det bara att lämna en kommentar eller skicka mejl till chrissie.blogg@hotmail.com.


Följ mig gärna på Instagram där jag heter NordbyChristina

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

bee my honey & kashmir

Jag har handlat några nya klädesplagg i det sista, en perfekt blandning mellan vinter och vår/sommar. När jag och Martin var ute och gick e...