Om mig

DSC_8650

Hej och välkommen till min lilla del av internet.

Jag flyttade till Oslo från en liten stad i norra Sverige som heter Skellefteå, i juli 2009 och älskar att bo i en storstad. Det är något speciellt med all liv och rörelse runt en som man inte får i en liten stad. 
Gillar du lata dagar, klänningar och massa god mat så kommer vi att komma bra överens.
Jag bor ihop med min man Martin, vi blev ihop i september 2011 och blev gift juni 2017. Det finns en egen kategori för bröllopet till höger eller tryck här.
Sen juli 2018 har vi fått sällskap av en katt som heter Lucy.  Följ för att få en daglig dos med gulliga kattbilder. Sen januari 2019 har vi en till katt, en vit/grå huskatt som heter Sally. Vi lägger ut bilder och filmer på katterna på Lucy.the.abyssinian

Jag startade bloggen i juli 2007 som en form för dagbok med väldigt lite bilder och många interna skämt och nu har den utvecklats till dokumentering av några av mina dagar för att behålla minnen och få en användning av alla mina bilder. 

Jag tar bilder på det mesta, från saker jag köper, till mina dagar, konserter och fester, mat och restaurangbesök och inte minst när jag är ute och reser. En hel del att välja mellan helt enkelt och du hittar mina kategorier uppe till höger. 

Hoppas du gillar det jag delar med mig av och är det du något du undrar över är det bara att lämna en kommentar eller skicka mejl till chrissie.blogg@hotmail.com.


Följ mig gärna på Instagram där jag heter NordbyChristina

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vecka 23

Då är sommaren äntligen här. Idag ska det bli 27 grader varmt i Oslo, jag kommer att befinna mig större delen av dagen vid Vesletjern. Kansk...