Fortsätt till huvudinnehåll

31 dagars utmaningen: Var vill jag vara om tio år

Dag 20 i 31 dagars bloggutmaningen handlar om var jag vill vara om tio år. 

Jag har ca noll och inga bilder från 2007, min dator kraschade då. Här har ni fyra bilder från när jag var 16 år istället...

Tio år känns så otroligt långt bort, då är jag nästan 37 år, men samtidigt känns det inte så längesen jag var nästan 17 år heller. 

Om tio år hoppas jag innerligt på att jag fortfarande är gift med Martin. Kanske har vi fått ett barn eller två, eller inte alls, vem vet? Jag hoppas att vårat intresse för resa finns fortfarande och att vi reser runt och utforskar världen ihop. 

Jag har kanske vidareutbildat mig till antingen special pedagog eller förskolechef, eller kanske båda delarna, vem vet? Jag kanske har tagit en helt annan utbildning för den sakens skull. 

Om tio år har vi nog sparat ihop pengar nog till att kunna köpa ett hus i drömområdet, förhoppningsvis har bostäderna gått ned rejält i Oslo, så det inte blir så himla illa. 

Jag ser mig i alla fall som lycklig om tio år (är lycklig nu också, men du förstår nog). Att oavsett var jag är i livet så är jag glad för det som händer. 

Kommentarer

 1. Känne rigen mig det där... känns mer närmare från ungdomen än framtiden *S* Själv känns det väldigt säkert å stabilt att ni är gifta fortfarande, så fina å kära ni verka vara med varandra =)... passar bra ihop! Känns skepticism mot den framtida bostäderna med dessa priserna, vi blir liksom inte mindre människor och det är många barn nu som blir framtida vuxna också... så mjaaa jag är inte precis optimist på den fronten *S* Stor efterfrågan ju högra kan priserna sättas liksom...
  Men men har en TREVLIG VECKA iaf =D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Väldigt märkligt att det är så? Åh tack <3
   Absolut. Nu är Oslo väldigt bra på att bygga fler bostäder, vilket verkligen hjälper. Problemet är ju att det inte är mer plats i centrum snart, och få vill flytta ut.
   Tack detsamma :)

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…

Renoveringen hallen

Det är tre saker som tar upp min tankeverksamhet för tiden. 1. Bröllopet. 2. Skolan. 3. Renoveringen av lägenheten. Vi fick som sagt en väldigt stor vattenskada i våran lägenhet i samband med stambyte av badrummen vilket innebär att alla rum, förutom köket, håller på att renoveras. Badrummen är nu färdiga, men resten av lägenheten är kvar. Jag och sambon pratar en hel del om vad vi tänker på för golv och färger i lägenheten nu. Vet vi så fruktansvärt lite om vad som händer med renoveringen, men vi kan då drömma i alla fall att våra planer går att få igenom. Vi tänker oss kalla trägolv i vardagsrummet och sovrummen, i hallen får det bli antingen samma mörka pergo golv vi har från tidigare eller ett ljust som det i köket. Vi är lite osäkra om vi ska behålla den ljusgråa färgen (Skumring hos Jotun eller Tundra hos Rusta) eller om vi ska gå för en annan färg istället. Hallen kommer nog att fortsätta vara vit, vårat sovrum den samma grönfärgen vi har nu och gästrummet kommer få en blåny…

...

Igår på konserten träffade vi två av Martins vänner jag har träffat ett par gånger och en bekant till Martin som jag inte träffat förut.  Mellan banden pratade jag med den bekanta till Martin. Han tyckte att det var så kul att det syntes så gott på Martin att han verkligen tycker om mig, att han som utomstående kunde se det. Det var otroligt roligt att få höra. 
Jag uppskattar verkligen min älskade sambo och allt vi har ihop. Att andra sedan kan se hur bra vi mår ihop är det bara fint.