måndag 20 mars 2017

31 dagars utmaningen: Var vill jag vara om tio år

Dag 20 i 31 dagars bloggutmaningen handlar om var jag vill vara om tio år. 

Jag har ca noll och inga bilder från 2007, min dator kraschade då. Här har ni fyra bilder från när jag var 16 år istället...

Tio år känns så otroligt långt bort, då är jag nästan 37 år, men samtidigt känns det inte så längesen jag var nästan 17 år heller. 

Om tio år hoppas jag innerligt på att jag fortfarande är gift med Martin. Kanske har vi fått ett barn eller två, eller inte alls, vem vet? Jag hoppas att vårat intresse för resa finns fortfarande och att vi reser runt och utforskar världen ihop. 

Jag har kanske vidareutbildat mig till antingen special pedagog eller förskolechef, eller kanske båda delarna, vem vet? Jag kanske har tagit en helt annan utbildning för den sakens skull. 

Om tio år har vi nog sparat ihop pengar nog till att kunna köpa ett hus i drömområdet, förhoppningsvis har bostäderna gått ned rejält i Oslo, så det inte blir så himla illa. 

Jag ser mig i alla fall som lycklig om tio år (är lycklig nu också, men du förstår nog). Att oavsett var jag är i livet så är jag glad för det som händer. 

2 kommentarer:

  1. Känne rigen mig det där... känns mer närmare från ungdomen än framtiden *S* Själv känns det väldigt säkert å stabilt att ni är gifta fortfarande, så fina å kära ni verka vara med varandra =)... passar bra ihop! Känns skepticism mot den framtida bostäderna med dessa priserna, vi blir liksom inte mindre människor och det är många barn nu som blir framtida vuxna också... så mjaaa jag är inte precis optimist på den fronten *S* Stor efterfrågan ju högra kan priserna sättas liksom...
    Men men har en TREVLIG VECKA iaf =D

    SvaraRadera
    Svar
    1. Väldigt märkligt att det är så? Åh tack <3
      Absolut. Nu är Oslo väldigt bra på att bygga fler bostäder, vilket verkligen hjälper. Problemet är ju att det inte är mer plats i centrum snart, och få vill flytta ut.
      Tack detsamma :)

      Radera

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...