måndag 6 mars 2017

Veckosammanfattning vecka 9

Hej. Hoppas du har haft en riktigt fin helg, det har i alla fall jag. 
När jag ser tillbaka på den här veckan är jag väldigt nöjd. Det har varit en bra balans mellan skolan, jobb, vänner och familjen. Det är inte alltid jag får till det. 

Den här veckan kommer att bli intressant. Idag ska jag och Martin till lokalen där vi ska ha våran bröllopsfest för att gå igenom kontrakten och lägga till lite saker som till exempel ljudman. På tisdag är det skola och jobb, onsdagen är det först skola, sen spa på Four Seasons med Martin innan vi ska på konsert. En väldigt händelserik dag. Torsdagen är det skola och jobb igen, fredagen ska jag på konsert med några kompisar, lördagen är det inflyttningsfest och söndagen kanske middag med några vänner. Hoppas verkligen inte att det blir alltför stressigt bara. 

I vanlig ordning ska vi se lite på bilder från förra veckan. Jag var dessvärre ruskigt dålig på att ta bilder, men så blir det ibland. 

 Tisdagen fick jag ledigt från skolan pga sjukdom. Mötte min syster och mamma på stan. Vi kollade i lite butiker innan vi gick och åt lunch på Sushi Bowl. Var där dagen innan med farmor, och satt vid samma bordet. 

 Torsdagen var jag först ute och gick med mamma längs Akers elva för att jaga lite Pokémons. Vi gick bland annat in på Deichmanske biblioteket för att värma oss. Var så himla fint där.

 Fredagen hade tulpanerna jag köpt någon dag innan slagit ut. På kvällen for jag hem till en kompis och spelade spel. 

 Lördagen var jag på Bröllopsmässa i House of Oslo. Skriver mer om det en annan dag. På kvällen var jag på jobb.

 På söndagen var jag först på jobbet innan jag och Martin tog bussen hem till hans bror, fru och barn för att vara där i ett par timmar. 

När vi kom hem såg vi på Supergirl och jag jobbade ikapp med inläggen för veckan på bloggen. 

Hoppas du får en fin vecka. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...