Fortsätt till huvudinnehåll

Veckosammanfattning vecka 9

Hej. Hoppas du har haft en riktigt fin helg, det har i alla fall jag. 
När jag ser tillbaka på den här veckan är jag väldigt nöjd. Det har varit en bra balans mellan skolan, jobb, vänner och familjen. Det är inte alltid jag får till det. 

Den här veckan kommer att bli intressant. Idag ska jag och Martin till lokalen där vi ska ha våran bröllopsfest för att gå igenom kontrakten och lägga till lite saker som till exempel ljudman. På tisdag är det skola och jobb, onsdagen är det först skola, sen spa på Four Seasons med Martin innan vi ska på konsert. En väldigt händelserik dag. Torsdagen är det skola och jobb igen, fredagen ska jag på konsert med några kompisar, lördagen är det inflyttningsfest och söndagen kanske middag med några vänner. Hoppas verkligen inte att det blir alltför stressigt bara. 

I vanlig ordning ska vi se lite på bilder från förra veckan. Jag var dessvärre ruskigt dålig på att ta bilder, men så blir det ibland. 

 Tisdagen fick jag ledigt från skolan pga sjukdom. Mötte min syster och mamma på stan. Vi kollade i lite butiker innan vi gick och åt lunch på Sushi Bowl. Var där dagen innan med farmor, och satt vid samma bordet. 

 Torsdagen var jag först ute och gick med mamma längs Akers elva för att jaga lite Pokémons. Vi gick bland annat in på Deichmanske biblioteket för att värma oss. Var så himla fint där.

 Fredagen hade tulpanerna jag köpt någon dag innan slagit ut. På kvällen for jag hem till en kompis och spelade spel. 

 Lördagen var jag på Bröllopsmässa i House of Oslo. Skriver mer om det en annan dag. På kvällen var jag på jobb.

 På söndagen var jag först på jobbet innan jag och Martin tog bussen hem till hans bror, fru och barn för att vara där i ett par timmar. 

När vi kom hem såg vi på Supergirl och jag jobbade ikapp med inläggen för veckan på bloggen. 

Hoppas du får en fin vecka. 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…

Renoveringen hallen

Det är tre saker som tar upp min tankeverksamhet för tiden. 1. Bröllopet. 2. Skolan. 3. Renoveringen av lägenheten. Vi fick som sagt en väldigt stor vattenskada i våran lägenhet i samband med stambyte av badrummen vilket innebär att alla rum, förutom köket, håller på att renoveras. Badrummen är nu färdiga, men resten av lägenheten är kvar. Jag och sambon pratar en hel del om vad vi tänker på för golv och färger i lägenheten nu. Vet vi så fruktansvärt lite om vad som händer med renoveringen, men vi kan då drömma i alla fall att våra planer går att få igenom. Vi tänker oss kalla trägolv i vardagsrummet och sovrummen, i hallen får det bli antingen samma mörka pergo golv vi har från tidigare eller ett ljust som det i köket. Vi är lite osäkra om vi ska behålla den ljusgråa färgen (Skumring hos Jotun eller Tundra hos Rusta) eller om vi ska gå för en annan färg istället. Hallen kommer nog att fortsätta vara vit, vårat sovrum den samma grönfärgen vi har nu och gästrummet kommer få en blåny…

Höstinspo

Jag har satt ihop tre collage med kläder från Esprits sommar- och höstkollektion. 

Dessa sommarklänningarna hade jag gärna haft i min garderob. De jag har valt ut är i mer stretchig jerseytyg, så det går att ha även om den blir lite tight.
Jag föll verkligen för deras färger och mönster på plaggen. Väldigt somriga och passar till det mesta jag redan har, vilket är ett plus.
Den prickiga blusen är ju hur underbar som helst. Använder väldigt lite jeans, men är säker på att den hade passat till en hög kjol också.  Kimonon fick följa med för den har så himla fint mönster.

Dessa plaggen känns mer som mellan sommar och höst plagg. Måste säga att jag blev riktigt överraskad över hur fina smycken Esprit har, och jag ska försöka leta reda på en affär som säljer deras märke innan jag reser på festival. 


Det känns hemskt att släppa taget om sommaren, men det är kul att se på nya höstkläder till garderoben. Känner ett stort behov av rutor, mörkare färger, over-sized och koftor. Jag önskar mig gärna …