söndag 26 mars 2017

31 dagars bloggutmaningen: Mina fem favorit bloggar

Dag 26 i 31 dagars bloggutmaningen ska handla om mina fem favorit bloggar.

Jag har gjort en bättre lista en gång tidigare, så raddar bara upp fem stycken nu. Dessa har jag läst länge, några längre än andra, men bloggarna är så vackra allihopa. Något som är viktigt för mig när jag läser andras bloggar är välskrivna inlägg med snygga bilder till. (Min egen blogg är jag inte lika noggrann med dessvärre...)


  1. Sandra Beijer. Sandras blogg är en av de jag har läst längst och det är hennes blogg jag blir mest inspirerad av. Det är något fint i hur hon målar upp sitt liv, med bilder, text och generellt hur hon visar upp sitt liv i bloggen. Det är hennes, och Elsas, sätt att blogga på som inspirerat mig massvis (att inläggen kommer upp efter att de har hänt, tidsinställda inlägg, än att skriva dem samma dagen som det hände). 
  2. Elsa Billgren. På samma sätt som Sandra så älskar jag att se hur hon visar upp sitt liv i bloggen. Det är massa tips och pepp, men också mycket privat. Sen har hon en av bloggvärldens gulligaste ungar. 
  3. Sandra Hjort. Jag kan inte exakt komma ihåg när jag började läsa Sandras blogg, men jag älskar den. Den har en perfekt blandning av allt, massa mat, lite DIY, en del privat och en hel hög av vackra bilder. Hennes recept har jag testat en hög av, och det är så himla gott alltihopa. Sen älskar jag att hon inte lever ett typiskt bloggliv i storstaden som de andra bloggarna jag läser.
  4. Flora Wiström. Floras blogg handlar om hennes liv. Och när hon skriver så märks det att hon är författare. Det är så härligt att läsa välskrivna inlägg. Jag blir också så imponerad över hur himla driftig hon verkar vara som person. Jag började även lyssna på hennes podcast för inte så länge sen, och hon verkar ju ha en helt fantastisk personlighet också. Hennes blogg har som de andras, en blandning av privata texter, fina bilder och smarriga recept. Nu bor hon i Lissabon i två månader, och det är spännande att läsa om hennes liv där.
  5. Linn Wiberg. Linn är nog bland det mest coola och vackra jag har sett på länge. Älskar att följa med i hennes liv i London. Hennes instastory är fantastisk att följa med på. Hon skriver väldigt blottande till stunder, och man känner verkligen hennes texter. Och hon har, likt de andra, otroligt fina bilder. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...