torsdag 16 mars 2017

Jobbintervju och konsert på Telenor Arena

 Fredagen förra veckan skulle jag göra två spännande saker; först skulle jag på jobbintervju (som jag nailade). Det var en första intervju där vi lärde känna varandra, varför jag vill jobba för den bydelen, och efter tjugo minuter hade vi planerat in en andra intervju. Vi kom så himla bra överens att de inte behövde prata ihop efter intervjun och skicka mejl till mig senare, vilket jag tar som ett bra tecken. 

När jag kom hem sminkade jag till mig lite extra och bytte kläder innan jag reste in till stan och hem till några kompisar. Vi skulle nämligen till Telenor arena för att se på Avenged Sevenfold och Disturbed. Avenged har jag sett tidigare, men inte Disturbed, så det såg jag fram till. 

 Vi var lite väl sent ute, så vi missade Disturbeds version av Sound of Silence, vilket var väldigt, väldigt synd. Men det var en riktigt bra konsert för det. 

 Sen var det dags för Avenged. Jag har aldrig varit ett die hard fan av de, jag kan typ fyra, fem låtar riktigt bra. De spelade tre låtar jag verkligen visste att jag kunde texten på, två var mina favoriter, så jag var nöjd för det. 


En av de sista låtarna de spelade var A little piece of heaven, vilket är min absoluta favoritlåt med dem. De spelade inte den när jag såg dem sist, vilket jag var så himla besviken över. Men nu kan jag checka av den låten, och då egentligen det bandet från min måste se lista. 

2 kommentarer:

 1. Härligt att det gick så bra på intervjun - jag hoppas att du får jobbet! :D Och så roligt med konsert ^^

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har inte hört något än, så gissar på att det gick dåligt. Men, det finns fler ställen som letar efter förskolelärare, så det ordnar sig nog.
   Det var väldigt kul :)

   Radera

Guinness Storehouse

Här kommer inlägget från när vi besökte Guinness Storehouse. Det är på ett sätt ett museum där man får se hur Guinness har blivit gjort och...