Fortsätt till huvudinnehåll

Jobbintervju och konsert på Telenor Arena

 Fredagen förra veckan skulle jag göra två spännande saker; först skulle jag på jobbintervju (som jag nailade). Det var en första intervju där vi lärde känna varandra, varför jag vill jobba för den bydelen, och efter tjugo minuter hade vi planerat in en andra intervju. Vi kom så himla bra överens att de inte behövde prata ihop efter intervjun och skicka mejl till mig senare, vilket jag tar som ett bra tecken. 

När jag kom hem sminkade jag till mig lite extra och bytte kläder innan jag reste in till stan och hem till några kompisar. Vi skulle nämligen till Telenor arena för att se på Avenged Sevenfold och Disturbed. Avenged har jag sett tidigare, men inte Disturbed, så det såg jag fram till. 

 Vi var lite väl sent ute, så vi missade Disturbeds version av Sound of Silence, vilket var väldigt, väldigt synd. Men det var en riktigt bra konsert för det. 

 Sen var det dags för Avenged. Jag har aldrig varit ett die hard fan av de, jag kan typ fyra, fem låtar riktigt bra. De spelade tre låtar jag verkligen visste att jag kunde texten på, två var mina favoriter, så jag var nöjd för det. 


En av de sista låtarna de spelade var A little piece of heaven, vilket är min absoluta favoritlåt med dem. De spelade inte den när jag såg dem sist, vilket jag var så himla besviken över. Men nu kan jag checka av den låten, och då egentligen det bandet från min måste se lista. 

Kommentarer

 1. Härligt att det gick så bra på intervjun - jag hoppas att du får jobbet! :D Och så roligt med konsert ^^

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har inte hört något än, så gissar på att det gick dåligt. Men, det finns fler ställen som letar efter förskolelärare, så det ordnar sig nog.
   Det var väldigt kul :)

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…

Renoveringen hallen

Det är tre saker som tar upp min tankeverksamhet för tiden. 1. Bröllopet. 2. Skolan. 3. Renoveringen av lägenheten. Vi fick som sagt en väldigt stor vattenskada i våran lägenhet i samband med stambyte av badrummen vilket innebär att alla rum, förutom köket, håller på att renoveras. Badrummen är nu färdiga, men resten av lägenheten är kvar. Jag och sambon pratar en hel del om vad vi tänker på för golv och färger i lägenheten nu. Vet vi så fruktansvärt lite om vad som händer med renoveringen, men vi kan då drömma i alla fall att våra planer går att få igenom. Vi tänker oss kalla trägolv i vardagsrummet och sovrummen, i hallen får det bli antingen samma mörka pergo golv vi har från tidigare eller ett ljust som det i köket. Vi är lite osäkra om vi ska behålla den ljusgråa färgen (Skumring hos Jotun eller Tundra hos Rusta) eller om vi ska gå för en annan färg istället. Hallen kommer nog att fortsätta vara vit, vårat sovrum den samma grönfärgen vi har nu och gästrummet kommer få en blåny…

Höstinspo

Jag har satt ihop tre collage med kläder från Esprits sommar- och höstkollektion. 

Dessa sommarklänningarna hade jag gärna haft i min garderob. De jag har valt ut är i mer stretchig jerseytyg, så det går att ha även om den blir lite tight.
Jag föll verkligen för deras färger och mönster på plaggen. Väldigt somriga och passar till det mesta jag redan har, vilket är ett plus.
Den prickiga blusen är ju hur underbar som helst. Använder väldigt lite jeans, men är säker på att den hade passat till en hög kjol också.  Kimonon fick följa med för den har så himla fint mönster.

Dessa plaggen känns mer som mellan sommar och höst plagg. Måste säga att jag blev riktigt överraskad över hur fina smycken Esprit har, och jag ska försöka leta reda på en affär som säljer deras märke innan jag reser på festival. 


Det känns hemskt att släppa taget om sommaren, men det är kul att se på nya höstkläder till garderoben. Känner ett stort behov av rutor, mörkare färger, over-sized och koftor. Jag önskar mig gärna …