Fortsätt till huvudinnehåll

Ett paket från BliVakker

Förra veckan fick jag hem ett ganska så tungt paket från BliVakker. De hade ganska så mycket rea, och jag behövde visst en del saker därifrån.
Nu handlade jag för inte supermycket, men en del av det jag handlade låste upp vissa kampanjer så jag fick en del gratis.

DSC_7833
Här är allt som var i paketet. 

DSC_7845
Jag beställde två flaskor av min favorit torrschampo från Batiste och setting sprayen från Nyx. Det fattades typ 20 kr för att låsa upp en till gratiskampanj, så en vit kajal fick följa med. Mascaran var gratis och fungerar överraskande bra. 

DSC_7841
Ena kampanjen jag låste upp var att få en produkt från By Noor till 50% och valde salt sprayen. Fungerar som bara den. 

DSC_7837
Jag gillade färgerna till Nyx intense butter gloss och gillade färgerna i det här setet. Känns väldigt vår och somrigt. 

DSC_7849
Fick med den här body lotionen. Använder helt sjuka mängder med lotion under vintern. Är helt fruktansvärt torr och är mest troligen lättantändlig på mina värsta dagar. 

DSC_7839
Jag verkligen älskar lösögonfransar och har de ofta på fest. Men jag tycker att en hel rad är svår att få på, så dessa halvrader är perfekta. Nu har jag bara använt de 301 (vilket syns på bilden) och jag är riktigt nöjd med hur de ser ut på. 

Så här ser 301 ut på, och jag är riktigt nöjd. Gillar verkligen hur de ser ut på, och de känns inte alls. Inte tunga eller fastnar i ögonbrynen. 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…

Renoveringen hallen

Det är tre saker som tar upp min tankeverksamhet för tiden. 1. Bröllopet. 2. Skolan. 3. Renoveringen av lägenheten. Vi fick som sagt en väldigt stor vattenskada i våran lägenhet i samband med stambyte av badrummen vilket innebär att alla rum, förutom köket, håller på att renoveras. Badrummen är nu färdiga, men resten av lägenheten är kvar. Jag och sambon pratar en hel del om vad vi tänker på för golv och färger i lägenheten nu. Vet vi så fruktansvärt lite om vad som händer med renoveringen, men vi kan då drömma i alla fall att våra planer går att få igenom. Vi tänker oss kalla trägolv i vardagsrummet och sovrummen, i hallen får det bli antingen samma mörka pergo golv vi har från tidigare eller ett ljust som det i köket. Vi är lite osäkra om vi ska behålla den ljusgråa färgen (Skumring hos Jotun eller Tundra hos Rusta) eller om vi ska gå för en annan färg istället. Hallen kommer nog att fortsätta vara vit, vårat sovrum den samma grönfärgen vi har nu och gästrummet kommer få en blåny…

Höstinspo

Jag har satt ihop tre collage med kläder från Esprits sommar- och höstkollektion. 

Dessa sommarklänningarna hade jag gärna haft i min garderob. De jag har valt ut är i mer stretchig jerseytyg, så det går att ha även om den blir lite tight.
Jag föll verkligen för deras färger och mönster på plaggen. Väldigt somriga och passar till det mesta jag redan har, vilket är ett plus.
Den prickiga blusen är ju hur underbar som helst. Använder väldigt lite jeans, men är säker på att den hade passat till en hög kjol också.  Kimonon fick följa med för den har så himla fint mönster.

Dessa plaggen känns mer som mellan sommar och höst plagg. Måste säga att jag blev riktigt överraskad över hur fina smycken Esprit har, och jag ska försöka leta reda på en affär som säljer deras märke innan jag reser på festival. 


Det känns hemskt att släppa taget om sommaren, men det är kul att se på nya höstkläder till garderoben. Känner ett stort behov av rutor, mörkare färger, over-sized och koftor. Jag önskar mig gärna …