tisdag 21 mars 2017

31 dagars utmaningen: Något jag saknar

Dag 21 i 31 dagars bloggutmaningen handlar om något jag saknar. 

Nu verkar det som att det menas en sak, men jag tänker tolka det som en person, eller snarare flera. 

London 2015. 


Något jag märkte i helgen som jag saknar är personen som alltid är game när vi vill hitta på saker. Det här var en egenskap vi hade hos Jenny och Kalle. Oavsett vad eller när så kunde de hitta på något. Vi har rest med dem till London, vi har besökt dem i Malmö, vi har festat på dagen, festat till tidigt morgon. Vi har sett på massvis med filmer, hemma eller på bio. Vi spelade spel, brädspel och tv-spel. 

Sommaren 2008

När jag ser på bröllopet så är det i alla fall två personer till, utöver de ovan, som jag önskade kunde ha en bättre roll i allt. Den ena är Jenna, min bästa vän sen gymnasiet. Hon bor lite väl långt borta för att kunna hitta på något spontant, och planeringen har skett mycket via facebookchatten. 



En annan person som är lite märklig att inte ha med kring bröllopet är min pappa. Även om vi aldrig har haft bra kontakt, så känns mitt och Martins bröllop som något med fokus på familjen. Och att inte ha hela familjen med känns helt enkelt konstigt och till stunder lite sorgset. Men, jag är väldigt tacksam för att Martin och pappa fick träffas i alla fall en gång. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...