Fortsätt till huvudinnehåll

Veckosammanfattning vecka 11

Hej och glad måndag! Dags för en ny vecka och snart dags för den sista tentan ska in. Ska bli så otroligt skönt att skicka in den, är så less att skriva på den nu och läsa till den. 
Annars den här veckan så ska jag på kurs imorgon kväll och fira Martin som fyller år till helgen. En ganska så lugn vecka helt enkelt, men det behövs verkligen. 

Så är det dags att se lite bilder från förra veckan i vanlig ordning. 

Måndagen skrev jag en hel hög av inlägg till 31 dagars bloggutmaningen som jag har gående ut mars månad. Jag passade på att ta en bild på min Gruffalo som bor i våran soffa till inlägget om barnböcker. 

Jag hade fått hem två paket, det ena lite finare än det andra. 

Medan jag studerade på tisdagen åt jag lite choklad med lakrits i som var väldigt god. All kärlek till lakrits. 

På tisdagen skulle jag fota skorna jag beställt hem och tyckte att det var något konstigt med dem. För i solen såg de plötsligt blågröna ut och inte vita. Visade sig att jag köpt ett par special Stan Smiths som byter färg i solen. Ganska så magiskt va. 

Onsdagen började vi bygga ihop en garderob som vi fått hem samma vecka. Det tog riktigt många timmar att få på plats, men det blev riktigt bra. 

Fredagen var jag hemma hela dagen och studerade och såg på Project Runway på Netflix. De har bara säsong 7 och 8 (tror jag, i alla fall bara två säsongen). Är snart färdig med den andra. 

Lördagen firade vi St Paddys i centrum och fick med ett litet smakprov på Oreos nya tunna kakor. Smakade Oreo, fast var tunna. Måste säga att de med dubbelfyllning är bättre. 


Söndagen var jag först på jobbet och sen skulle jag till skolan. Jag och en kompis skulle vara deltagare i några andras bacheloruppgift som var ett Murder Mystery. Vi hade fått karaktärer vi skulle vara, och jag var exfrun till personen som dog. 
Men det var himla märkligt att hänga på skolan en söndag.


Själva Murder Mystery:n var i en black box och de hade dukat upp med lite mat. Var väldigt spännande och jag har inte tänkt att avslöja för mycket om mysteriet. Måste verkligen arrangera något liknande med mina vänner över en middag.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…

Renoveringen hallen

Det är tre saker som tar upp min tankeverksamhet för tiden. 1. Bröllopet. 2. Skolan. 3. Renoveringen av lägenheten. Vi fick som sagt en väldigt stor vattenskada i våran lägenhet i samband med stambyte av badrummen vilket innebär att alla rum, förutom köket, håller på att renoveras. Badrummen är nu färdiga, men resten av lägenheten är kvar. Jag och sambon pratar en hel del om vad vi tänker på för golv och färger i lägenheten nu. Vet vi så fruktansvärt lite om vad som händer med renoveringen, men vi kan då drömma i alla fall att våra planer går att få igenom. Vi tänker oss kalla trägolv i vardagsrummet och sovrummen, i hallen får det bli antingen samma mörka pergo golv vi har från tidigare eller ett ljust som det i köket. Vi är lite osäkra om vi ska behålla den ljusgråa färgen (Skumring hos Jotun eller Tundra hos Rusta) eller om vi ska gå för en annan färg istället. Hallen kommer nog att fortsätta vara vit, vårat sovrum den samma grönfärgen vi har nu och gästrummet kommer få en blåny…

Höstinspo

Jag har satt ihop tre collage med kläder från Esprits sommar- och höstkollektion. 

Dessa sommarklänningarna hade jag gärna haft i min garderob. De jag har valt ut är i mer stretchig jerseytyg, så det går att ha även om den blir lite tight.
Jag föll verkligen för deras färger och mönster på plaggen. Väldigt somriga och passar till det mesta jag redan har, vilket är ett plus.
Den prickiga blusen är ju hur underbar som helst. Använder väldigt lite jeans, men är säker på att den hade passat till en hög kjol också.  Kimonon fick följa med för den har så himla fint mönster.

Dessa plaggen känns mer som mellan sommar och höst plagg. Måste säga att jag blev riktigt överraskad över hur fina smycken Esprit har, och jag ska försöka leta reda på en affär som säljer deras märke innan jag reser på festival. 


Det känns hemskt att släppa taget om sommaren, men det är kul att se på nya höstkläder till garderoben. Känner ett stort behov av rutor, mörkare färger, over-sized och koftor. Jag önskar mig gärna …