torsdag 19 november 2009

Vad är sannolikheten?

Jag satt och pratade lite grann med en av killarna som arbetar på mitt jobb. Han hade också tydligen gått på en skogsbruk skola, så vi pratade lite om det. Han berättade att hans klass hade varit på besök i en vecka i en skogsbrukskola i norra Sverige. De hade åkt buss väldigt länge när de hamnade på ett litet ställe.
Och vet du vad? Det finns så många skogsbruksskolor i norra Sverige andra än Naturbruks, sedan att vi hade haft besök av norrmän under mitt andra år gjorde mig bara mer misstänksam.
Så jag frågade lite grann om hur den skolan hade sett ut och vad de hade gjort. De hade tydligen fått jaga och prova på en jaktsimulator. Yes, tänkte jag. Han hade varit på besök på Naturbruks. Och om jag inte minns helt fel fanns det en kille med dreads, vilket han här har.

Är inte världen större än så att jag ska hamna på samma arbetsplats i Norge, där en av de som jobbar har varit på min skola? Måste jag flytta till Tokyo för att inte det här ska hända?
Det var då dagens roliga händelse.

3 kommentarer:

 1. Sjukt sammanträffande ;)
  *vill bara påpeka att jag blir skärrad varje gång jag går in på din blogg, fan att få se 4st Chrissan !*

  SvaraRadera
 2. sv: Haha :D Man tackar ^^
  Gör du då?

  SvaraRadera
 3. Haha! Tufft, btw, min fader läser din blogg, iallafall gjorde han det idag!

  SvaraRadera

Vecka 34

Hej. Hoppas det går bra med dig.  Känner att just nu händer det inte så mycket. Jag jobbar mest bara, vilket kanske inte är det mest spän...