Fortsätt till huvudinnehåll

Vad är sannolikheten?

Jag satt och pratade lite grann med en av killarna som arbetar på mitt jobb. Han hade också tydligen gått på en skogsbruk skola, så vi pratade lite om det. Han berättade att hans klass hade varit på besök i en vecka i en skogsbrukskola i norra Sverige. De hade åkt buss väldigt länge när de hamnade på ett litet ställe.
Och vet du vad? Det finns så många skogsbruksskolor i norra Sverige andra än Naturbruks, sedan att vi hade haft besök av norrmän under mitt andra år gjorde mig bara mer misstänksam.
Så jag frågade lite grann om hur den skolan hade sett ut och vad de hade gjort. De hade tydligen fått jaga och prova på en jaktsimulator. Yes, tänkte jag. Han hade varit på besök på Naturbruks. Och om jag inte minns helt fel fanns det en kille med dreads, vilket han här har.

Är inte världen större än så att jag ska hamna på samma arbetsplats i Norge, där en av de som jobbar har varit på min skola? Måste jag flytta till Tokyo för att inte det här ska hända?
Det var då dagens roliga händelse.

Kommentarer

 1. Sjukt sammanträffande ;)
  *vill bara påpeka att jag blir skärrad varje gång jag går in på din blogg, fan att få se 4st Chrissan !*

  SvaraRadera
 2. sv: Haha :D Man tackar ^^
  Gör du då?

  SvaraRadera
 3. Haha! Tufft, btw, min fader läser din blogg, iallafall gjorde han det idag!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…

Renoveringen hallen

Det är tre saker som tar upp min tankeverksamhet för tiden. 1. Bröllopet. 2. Skolan. 3. Renoveringen av lägenheten. Vi fick som sagt en väldigt stor vattenskada i våran lägenhet i samband med stambyte av badrummen vilket innebär att alla rum, förutom köket, håller på att renoveras. Badrummen är nu färdiga, men resten av lägenheten är kvar. Jag och sambon pratar en hel del om vad vi tänker på för golv och färger i lägenheten nu. Vet vi så fruktansvärt lite om vad som händer med renoveringen, men vi kan då drömma i alla fall att våra planer går att få igenom. Vi tänker oss kalla trägolv i vardagsrummet och sovrummen, i hallen får det bli antingen samma mörka pergo golv vi har från tidigare eller ett ljust som det i köket. Vi är lite osäkra om vi ska behålla den ljusgråa färgen (Skumring hos Jotun eller Tundra hos Rusta) eller om vi ska gå för en annan färg istället. Hallen kommer nog att fortsätta vara vit, vårat sovrum den samma grönfärgen vi har nu och gästrummet kommer få en blåny…

Höstinspo

Jag har satt ihop tre collage med kläder från Esprits sommar- och höstkollektion. 

Dessa sommarklänningarna hade jag gärna haft i min garderob. De jag har valt ut är i mer stretchig jerseytyg, så det går att ha även om den blir lite tight.
Jag föll verkligen för deras färger och mönster på plaggen. Väldigt somriga och passar till det mesta jag redan har, vilket är ett plus.
Den prickiga blusen är ju hur underbar som helst. Använder väldigt lite jeans, men är säker på att den hade passat till en hög kjol också.  Kimonon fick följa med för den har så himla fint mönster.

Dessa plaggen känns mer som mellan sommar och höst plagg. Måste säga att jag blev riktigt överraskad över hur fina smycken Esprit har, och jag ska försöka leta reda på en affär som säljer deras märke innan jag reser på festival. 


Det känns hemskt att släppa taget om sommaren, men det är kul att se på nya höstkläder till garderoben. Känner ett stort behov av rutor, mörkare färger, over-sized och koftor. Jag önskar mig gärna …