fredag 20 november 2009

Senvakt en fredag

Att ha senvakt en fredag är bland det drygaste som finns. Nog för att man börjar lite senare än vanligt, men man måste ju då sluta senare med. Och det är där det är så himla drygt. Men jag ska inte klaga, jag har då ett jobb att gå till varje vardag.

Om man bortser från incidenten med Jörgens mobil imorse, att jag glömt nötterna hemma och det faktum att jag slutar fem en fredag, så har dagen varit riktigt bra. Jag fick till och med sällskap hela vägen hem. Skulle egentligen har varit med två personer, men den ena tyckte att bussen var seg och han hade bråttom in till stan, så han tog t-banan istället. Men det var då trevlig att ha sällskap av någon annan än iPoden (och den är ändå inte mänsklig).

Ikväll blir det Idol. Jag erkänner jag är helt fast i den tv-serien. Sedan känner jag ingen här i Oslo på min ålder, men nu har jag då börjat lära känna en av de som jobbar på mitt jobb, så vi ska hitta på något någon dag. Så förhoppningsvis får jag mer av ett 'liv' här i Oslo, jag kommer ju trots allt vara här ett tag. Men ikväll skulle personen vara upptagen med att spela med sitt band, och jag är inte musikalisk av mig, verkligen inte.

Nu ska jag ta och byta om till mjukiskläder och sminka av mig. Ha en trevlig kväll, oavsett vad du ska göra.

1 kommentar:

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...