Fortsätt till huvudinnehåll

Seg dag

När jag kom till jobbet imorse möttes jag av två barn. Oh yay. Vi brukar normalt ha 7 barn på våran avdelning, men idag var de flesta hemma på grund av sjukdom eller att de var lediga. Gissar på att jag mest troligen kommer lyckas bli sjuk snart. Magsjuka och andra trevligheter är det som går just nu. Men om jag får magsjuka kanske jag går ner ytterliggare 5 kilo? Vore inte dumt nu innan jul då jag ska upp till Skellefteå. Man äter inte bara en portion av farfars mat om man säger så. Fråga Jenna, hon vet vad jag pratar om.


Annars så firade vi en av de anställda idag. Jag och mamma (bara mamma) hade bakat en god Daimtårta. Födelsedagsbarnet och en till hade bakat, så lunchen bestod av daimtårta, brownies och muffins. Riktigt hälsosamt.

Ikväll blir det att sova tidigt. Kommer ha tidig vakt imorgon, det känns segt. Men jag har då ett jobb i alla fall.

Kommentarer

  1. Jag vet precis vad du menar, det är så gott och så blir man ju såå mätt, och hinner inte ens fundera på att smälta maten innan det är mat igen!

    I övrigt, min mage är dum!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…

Renoveringen hallen

Det är tre saker som tar upp min tankeverksamhet för tiden. 1. Bröllopet. 2. Skolan. 3. Renoveringen av lägenheten. Vi fick som sagt en väldigt stor vattenskada i våran lägenhet i samband med stambyte av badrummen vilket innebär att alla rum, förutom köket, håller på att renoveras. Badrummen är nu färdiga, men resten av lägenheten är kvar. Jag och sambon pratar en hel del om vad vi tänker på för golv och färger i lägenheten nu. Vet vi så fruktansvärt lite om vad som händer med renoveringen, men vi kan då drömma i alla fall att våra planer går att få igenom. Vi tänker oss kalla trägolv i vardagsrummet och sovrummen, i hallen får det bli antingen samma mörka pergo golv vi har från tidigare eller ett ljust som det i köket. Vi är lite osäkra om vi ska behålla den ljusgråa färgen (Skumring hos Jotun eller Tundra hos Rusta) eller om vi ska gå för en annan färg istället. Hallen kommer nog att fortsätta vara vit, vårat sovrum den samma grönfärgen vi har nu och gästrummet kommer få en blåny…

...

Igår på konserten träffade vi två av Martins vänner jag har träffat ett par gånger och en bekant till Martin som jag inte träffat förut.  Mellan banden pratade jag med den bekanta till Martin. Han tyckte att det var så kul att det syntes så gott på Martin att han verkligen tycker om mig, att han som utomstående kunde se det. Det var otroligt roligt att få höra. 
Jag uppskattar verkligen min älskade sambo och allt vi har ihop. Att andra sedan kan se hur bra vi mår ihop är det bara fint.