onsdag 11 november 2009

Jag vet, jag är lite halvt besatt

Idag under min halvtimmeslunch så satt jag och började knåpa ihop ett par listor. Jag har system för hur allt ska göra, helt ärligt har jag ett tvångsbeteende. Jag måste ha full koll på allt, annars går det inte bra.
Under rasten satt jag som sagt och började skriva lista på vad som ska med till Skellefteå, kläder, skor, väskor, övriga accessoarer, vad jag ska ha i handväskan på vägen upp, vad jag ska ha med mig för ätbart till de där uppe, vad de ska få i julklapp, vad jag ska handla på mellandagsrean, vad jag ska ha på mig. Som sagt, jag är aningens besatt av att göra listor. Jag var nästan på väg att planera in en provpackning för att se hur mycket plats allt kommer ta. Hade tänkt köpa det mesta nytt när jag väl är framme, så jag vill ha gott om plats på väg till Oslo igen. Men jag hindrade mig, av två orsaker. 1. Jag har inget att packa i. 2. Jag vill inte verka mer besatt än vad jag redan är. Men jag gissar att det är försent för det nu?

Nu ska jag ta min udda besatthet och sortera om i garderoben. Eller träna. Fick världens sug att göra benböj och andra benträningsövningar. Inte för att det behövs. Egentligen. Men jag trivs med systemet i garderoben och vill inte rubba det.
Jag tror jag går och fikar istället. Bloggar mer senare ikväll om andra roligheter.

4 kommentarer:

  1. Jag hittade en sak du kanske skulle gilla här i skellhell ;) Fast om du skulle se den så skulle du nog köpa den alternativt redan sett den så vete fan ;)

    SvaraRadera
  2. Om det är till någon tröst så har jag EXAKT samma typ av tvångsbeteende >_<

    Jag har typ listor till allt, alternativt scheman xD

    Det är jävligt omständigt, men fan, jag klarar mig inte utan dem typ (A)

    SvaraRadera
  3. Svar till Thelema: Jo tack det vet jag redan >.< härligt att man delar sin besatthet med någon ^^

    SvaraRadera
  4. Svar till JeayL: Åhhh tell me :)

    SvaraRadera

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...