Fortsätt till huvudinnehåll

Love is to give to others

Dagen har spenderats på stan med min mamma. Det var riktigt trevligt att gå med henne själv och titta i butiker (och spendera pengar som om det inte fanns någon morgondag). Mamma lyckades till och med lura på mig ett par jeans från Levis. Att sedan bredden var riktigt vid, och benlängden en halvmil för långt var ju en annan sak. Dock så fick vi byx uppläggningen på köpet för det fanns inge kortare benlängd (så korta ben har jag). Men jag tyckte att säljaren kunde ha bjudit på byxorna och vi betalade byx uppläggningen. Av någon underlig anledning var inte det en bra idé enligt försäljaren. Så nu har jag köpt mig mina första riktigt märkesjeans med ett års garanti (haha garanti på kläder, det ni). Dock så finns inte de i min garderob förrän på onsdag och jag kommer nog aldrig våga använda dem heller...

Sedan hittade jag och mamma en riktigt trevlig liten butik vid namn Jupiter/Nilz. Har ingen aning om var den ligger, men om ni finner den i Oslo så gå in, helt klart värd ett besök. Där fann mamma en väldigt fin klänning som hon ska ha på julfesten, julafton och nyårsafton och jag fann mig en väldigt fin väska från ett udda märke, Desigual. Spanskt tydligen. Men det var verkligen kärlek vid första ögonkastet. Så den fick jag då med mig hem.
Sedan blev det så klart x antal andra butiker, men inte så mycket mer spännande shopping och jag köpte inget som jag skulle. Så julklappshopping får jag ta och göra en annan dag.

Är den inte alldeles alldeles underbar?

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Water pearls

Som jag har visat upp tidigare i min senaste veckosammanfattning + sammanställningsinlägg av Instagrambilder, så har jag beställt hem massvis av små kulor. Dessa kulorna kallas för water pearls och används till bland annat att ha i blomvaser istället för vatten eller som dekoration i vaser och så flytljus på dessa. Det tar ett par timmar i vatten innan de har nått sin fulla storlek. Och tänk på att de tar upp mer plats än det man tror. Jag var tvungen att byta skål en gång för jag hade felberäknat hur stora de skulle bli ganska rejält och de växte ur den första skålen. 
Jag vet inte helt hur de fungerar, men de innehåller något som absorberar upp vatten och kulorna växer i storlek och blir som små studsbollar. Trycker man för hårt på dem går de sönder och de är väldigt geléiga. 
Jag har beställt mina från Ebay och betalade lite över 8 kr för 1000 st. Det finns en större storlek än de jag beställde och hos vissa ebay-säljare finns möjligheten att köpa större mängder (hittade en som så…

...

Igår på konserten träffade vi två av Martins vänner jag har träffat ett par gånger och en bekant till Martin som jag inte träffat förut.  Mellan banden pratade jag med den bekanta till Martin. Han tyckte att det var så kul att det syntes så gott på Martin att han verkligen tycker om mig, att han som utomstående kunde se det. Det var otroligt roligt att få höra. 
Jag uppskattar verkligen min älskade sambo och allt vi har ihop. Att andra sedan kan se hur bra vi mår ihop är det bara fint. 
Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…