Fortsätt till huvudinnehåll

Minne som en guldfisk

Jag har verkligen sämst minne. Att jag överhuvudtaget kom ihåg något från skolan är för mig ett mirakel. Om det inte vore för bloggen skulle jag ha stora problem att komma ihåg vad som skett en eller två dagar tidigare. Det är inte bra jag vet, men så är det hur som haver.

Idag när jag och mamma var på stan kollade jag mig över axeln för att se om det kom någon bakom mig då jag helt plötsligt ser en ballong som sitter fastknuten på min väska. What the heck. Jag vrider lite till på huvudet och ser då att ballongen i själva verket är fast i en skylt som står bakom mig. Jag ser på mamma och vrider sedan på huvudet igen och blir överraskad över ballongen som sitter fast på min väska, men sedan kommer jag på att ballongen är fast vid skylten och inte min väska. Och så pågår det en stund. Lika förvånad varje gång över den där ballongen som är fast vid väskan.

Och nu innan jag sa god natt till mamma så gick hon förbi mig med ett (såg då ut som) glas med cola. Jag tycker mamma är duktig för hon vrider på glaset men colan rinner inte ut. Då ser jag att det är ett brunt ljus och inget glas med cola (men i mörker tar man lätt fel. Jag gör då det). Och sedan börjar mamma vrida på glaset igen och jag tänker ännu en gång att mamma är duktig som inte spiller någon cola, när jag kommer ihåg att det bara är ett ljus.

När de skapade karaktären Doris i hitta Nemo måste de ju ha tänkt på mig.

Kommentarer

  1. Herregud kvinna, jag tror du måste börja aktivera din hjärna så att du bättrar på minnet xD

    SvaraRadera
  2. Svar till Thelema: Men det lustiga är att jag är duktig i typ följa john spel och memory xD

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Water pearls

Som jag har visat upp tidigare i min senaste veckosammanfattning + sammanställningsinlägg av Instagrambilder, så har jag beställt hem massvis av små kulor. Dessa kulorna kallas för water pearls och används till bland annat att ha i blomvaser istället för vatten eller som dekoration i vaser och så flytljus på dessa. Det tar ett par timmar i vatten innan de har nått sin fulla storlek. Och tänk på att de tar upp mer plats än det man tror. Jag var tvungen att byta skål en gång för jag hade felberäknat hur stora de skulle bli ganska rejält och de växte ur den första skålen. 
Jag vet inte helt hur de fungerar, men de innehåller något som absorberar upp vatten och kulorna växer i storlek och blir som små studsbollar. Trycker man för hårt på dem går de sönder och de är väldigt geléiga. 
Jag har beställt mina från Ebay och betalade lite över 8 kr för 1000 st. Det finns en större storlek än de jag beställde och hos vissa ebay-säljare finns möjligheten att köpa större mängder (hittade en som så…

...

Igår på konserten träffade vi två av Martins vänner jag har träffat ett par gånger och en bekant till Martin som jag inte träffat förut.  Mellan banden pratade jag med den bekanta till Martin. Han tyckte att det var så kul att det syntes så gott på Martin att han verkligen tycker om mig, att han som utomstående kunde se det. Det var otroligt roligt att få höra. 
Jag uppskattar verkligen min älskade sambo och allt vi har ihop. Att andra sedan kan se hur bra vi mår ihop är det bara fint. 
Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…