onsdag 11 november 2009

Mini julafton

Åh jag blev så glad idag när jag öppnade vårat postfack. Jag har väntat på det här paketet väldigt länge nu faktiskt. Min prenumentationsgåva. Åh lycka över paket, både när man vet vad det är och när man inte vet det.
Och glädjen när jag såg vad det var. Först tog jag ut en liten flaska. Såg inte vad som stod på, men det såg ut som något man skulle tvätta ansiktet med och det andra var ett armband från Bijoux by Us.

Flaskan var glansspray från Wella. System Proffenssional Deep Reflex Sparkle Shine heter den (Lite Pippi Långstrump över namnet = Långt). Har inte testat den än, men imorgon så. Tyvärr brukar mitt hår bli extremt väldigt jätteflottigt av glansspray (även när frisören änvänder det), vi får helt enkelt se hur det går. Borde kanske ta en testrunda ikväll? Håret kommer ändå tvättas imorgon.

Jag blev alldeles fascinerad av flaskan, den glittrar, mycket. Både på utsidan och vätskan som är i. Och när man skakar flaskan virvlar glittret runt runt där i. Jag blev nästan lika fascinerad av den här flaskan som jag och en kompis blev över Xmas julcider med glitter i. Den var riktigt spännande.
Armbandet då? Riktigt charmigt med berlocker som representerar olika relgioner, i alla fall tre olika. Den är en ängelvinge, ett kors, en Buddha och en hand. Tyvärr använder jag inte armband så ofta heller då jag fastnar överallt med dem och får för mig att jag ska tappa berlockerna. Men nu ska det bli ändring på det smyckeslösa jag. Tänkte ha på mig armbandet imorgon.
Nu blev det ett långt inlägg, ett spårat sådant dock. Nu mental förberedning för True Blood och planering för morgondagens klädval.

4 kommentarer:

  1. Xide Xmas var i övrigt jätte vidrig tänk dig en smak av apelsinskal (inte apelsin utan skalet) och sen även tugga på en mistel, yuuk! så jag hoppas din spray är vettigare!

    SvaraRadera
  2. Jag väntar också på paket :D
    Mina kosttillskott >_< !

    SvaraRadera
  3. Svar till Thelema: Men mitt paket var ju uppenbarligen roligare :)

    SvaraRadera
  4. Svar till JeayL: Jo jag kommer ihåg att du sa det ;)

    SvaraRadera

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...