lördag 7 november 2009

Vem som helst skulle bryta ihop för mindre

Igår under Idol försvann Tove efter hennes uppträdande. Då nästa person sjungit klart noterade både jag och mamma att Tove inte satt med de andra i soffan. Mamma skämtade till det med ett Hon har säkert låst in sig på en toalett för att gråta. Tjejen såg faktiskt riktigt gråtfärdig efter att fått kritik från Bagge. Att ta kritik är viktigt, men alla tar den olika och vissa som brukar tar den bra kan ta den väldigt dåligt om allt bara är fel i ens privatliv, att man har en dålig dag helt enkelt.
Nu har Tove inte haft världens bästa vecka heller, om man bortser ifrån Idol-stressen som är varje vecka så har mer saker hänt. Hon drack en öl trots att hon endast är 16 år och bröt även mot en av tv 4's regler om att Idoldeltagarna inte får dricka alkoholhaltiga drycker. Påföljden blev en rejäl utskällning, vilket jag förstår. Men, där får Tove faktiskt ta och skylla sig själv. Hon valde att dricka öl även fast hon visste om reglerna och får därmed ta konsekvenserna. Men sedan har även tre av hennes vänner varit med i en bilolycka där två avled och en blev svårt skadad. Att då sedan få kritik när man är så nära bristningsgränsen hjälper inte.
Sluta klaga nu på att inte Tove kan ta kritik, en annan vecka hade det säkert gott bättre.

2 kommentarer:

  1. dax för Chrissan att skaffa ett liv?/ din mamma

    SvaraRadera
  2. Svar till mamma: jo tack jag vet. Jag blev bara irreterad då ingen räknade med allt annat sm hände >.<

    SvaraRadera

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...