Fortsätt till huvudinnehåll

Mammas kusin, mina tremenningar och Dolly Dimples

Dagen har spenderats hos mammas kusin, så då har jag fått träffa mina tremenningar från mammas sida för första gången. De var ett par riktiga charmtroll må jag då säga.
Vid fyra tiden beslöt vi oss för att dra oss hem. Men vi stannade vid Dolly Dimples för att äta lite middag. Maten var god, men resten var väl sådär. Det var dålig service om man säger så. Vi fick maten före de som redan var där när vi kom, personalen hade inte städat på något bord där det suttit personer och ätit. Sedan så satt det två personer med 6 ölglas vid deras bord, en söndag. De var ju inte alltför nyktra om man säger så. Den ena av dem satte sig vid en mamma och hennes lilla dotters bord och började äta av deras pommes frites. Inte trevligt alls. Sedan beslöt sig mamman för att ta med sig deras pizza hem (vi fick för övrigt våran mat ett bra tag innan de, och vi kom dit ett tag efter dem). Men jag förstår henne.

Ikväll blir det en tidig kväll. Jag har haft kramp i magen hela natten. Inte precis trevligt. Och att jag sedan drömmer udda drömmar hjälper inte precis. Och det faktum att jag var 'vaken' vid åtta imorse.
Imorgon ska jag fixa med den nya headern till bloggen imorgon. Bilderna hade jag tänkt fixa imorgon innan jag far till jobbet och ska sedan fixa med resten efter jobbet.

Nu ska jag ta och bädda om min säng. Skriver mer imorgon.

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Water pearls

Som jag har visat upp tidigare i min senaste veckosammanfattning + sammanställningsinlägg av Instagrambilder, så har jag beställt hem massvis av små kulor. Dessa kulorna kallas för water pearls och används till bland annat att ha i blomvaser istället för vatten eller som dekoration i vaser och så flytljus på dessa. Det tar ett par timmar i vatten innan de har nått sin fulla storlek. Och tänk på att de tar upp mer plats än det man tror. Jag var tvungen att byta skål en gång för jag hade felberäknat hur stora de skulle bli ganska rejält och de växte ur den första skålen. 
Jag vet inte helt hur de fungerar, men de innehåller något som absorberar upp vatten och kulorna växer i storlek och blir som små studsbollar. Trycker man för hårt på dem går de sönder och de är väldigt geléiga. 
Jag har beställt mina från Ebay och betalade lite över 8 kr för 1000 st. Det finns en större storlek än de jag beställde och hos vissa ebay-säljare finns möjligheten att köpa större mängder (hittade en som så…

...

Igår på konserten träffade vi två av Martins vänner jag har träffat ett par gånger och en bekant till Martin som jag inte träffat förut.  Mellan banden pratade jag med den bekanta till Martin. Han tyckte att det var så kul att det syntes så gott på Martin att han verkligen tycker om mig, att han som utomstående kunde se det. Det var otroligt roligt att få höra. 
Jag uppskattar verkligen min älskade sambo och allt vi har ihop. Att andra sedan kan se hur bra vi mår ihop är det bara fint. 
Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…