söndag 15 november 2009

Mammas kusin, mina tremenningar och Dolly Dimples

Dagen har spenderats hos mammas kusin, så då har jag fått träffa mina tremenningar från mammas sida för första gången. De var ett par riktiga charmtroll må jag då säga.
Vid fyra tiden beslöt vi oss för att dra oss hem. Men vi stannade vid Dolly Dimples för att äta lite middag. Maten var god, men resten var väl sådär. Det var dålig service om man säger så. Vi fick maten före de som redan var där när vi kom, personalen hade inte städat på något bord där det suttit personer och ätit. Sedan så satt det två personer med 6 ölglas vid deras bord, en söndag. De var ju inte alltför nyktra om man säger så. Den ena av dem satte sig vid en mamma och hennes lilla dotters bord och började äta av deras pommes frites. Inte trevligt alls. Sedan beslöt sig mamman för att ta med sig deras pizza hem (vi fick för övrigt våran mat ett bra tag innan de, och vi kom dit ett tag efter dem). Men jag förstår henne.

Ikväll blir det en tidig kväll. Jag har haft kramp i magen hela natten. Inte precis trevligt. Och att jag sedan drömmer udda drömmar hjälper inte precis. Och det faktum att jag var 'vaken' vid åtta imorse.
Imorgon ska jag fixa med den nya headern till bloggen imorgon. Bilderna hade jag tänkt fixa imorgon innan jag far till jobbet och ska sedan fixa med resten efter jobbet.

Nu ska jag ta och bädda om min säng. Skriver mer imorgon.

1 kommentar:

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...