Fortsätt till huvudinnehåll

Ett udda mejl

Vad glad jag blir att ni börjar använda er av min blogg-mejl. Det är bara att fråga på så får du svar där.

Fick en fråga för ett par dagar sedan angående min viktminskning. Nu är det så att under gymnasiet gick jag upp 16 kg. Jag vet jag vet. Jag skäms att det gick så långt. Men sedan studenten i juni har jag gått ned hälften av det jag gick upp (=8 kg).
Jag fick en fråga av en tjej som undrade om jag åt några viktminskningstabletter och det gör jag verkligen inte. Tror inte att de fungerar i längden utan man hamnar i en ond cirkel. För så fort man gått ned det man vill slutar man med vad man än tar för att minska i vikt, men sedan går man upp det igen när man slutar äta medlet men fortfarande äter som vanligt. Jag gissar på att du kan lista ut resten?
Så nej, att jag ska börja äta något medel för att tappa vikt är bara dumt. Jag äter fortfarande lika ohälsosamt som innan, jag äter lika portioner som tidigare, enda skillnaden från då och nu är att jag så sjukt mycket. Vi bor i botten av en skål(dal) så var vi än ska gå måste vi gå för branta uppförsbackar. Väldigt bra träning. Tidigare gick jag som längst till och från bussen. Skulle jag till Simon tog jag cykeln, men typ tre tramp så var man framme. Inte den bästa träningen helt enkelt.

Om du nu vill tappa vikt, gör det ordentligt. Fuska inte genom att ta olika medel, de gör dig inge gott.

Kommentarer

 1. Du har alldeles rätt !

  Felet många gör ligger egentligen inte i själva maten. Man kan i princip äta vad som helst, hur mkt som helst.

  Men man måste förbränna det ! Så, bästa sättet att minska i vikt är att motionera !

  Visste btw inte att du hade gått ner så pass mkt i vikt, GRATTIS ! :D

  Jävligt glad för din skull

  SvaraRadera
 2. Svar till Thelema: Ja och att gå i de där förbannade backarna är bra tränign + att springa efter barn xD

  men jag hade ju magsjuka just innan balen, så 5 av de 8 kg jag totalt har gått ned, tappade jag under två dagar på grund av magsjukan xD

  Tackar :D

  SvaraRadera
 3. Grattis att du lyckats gå ner! Kämpa på för jag vet att du gör det på ett hälsosamt sätt inte som din älskade lilla bestisfestis som faktiskt gått upp lite nu!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Water pearls

Som jag har visat upp tidigare i min senaste veckosammanfattning + sammanställningsinlägg av Instagrambilder, så har jag beställt hem massvis av små kulor. Dessa kulorna kallas för water pearls och används till bland annat att ha i blomvaser istället för vatten eller som dekoration i vaser och så flytljus på dessa. Det tar ett par timmar i vatten innan de har nått sin fulla storlek. Och tänk på att de tar upp mer plats än det man tror. Jag var tvungen att byta skål en gång för jag hade felberäknat hur stora de skulle bli ganska rejält och de växte ur den första skålen. 
Jag vet inte helt hur de fungerar, men de innehåller något som absorberar upp vatten och kulorna växer i storlek och blir som små studsbollar. Trycker man för hårt på dem går de sönder och de är väldigt geléiga. 
Jag har beställt mina från Ebay och betalade lite över 8 kr för 1000 st. Det finns en större storlek än de jag beställde och hos vissa ebay-säljare finns möjligheten att köpa större mängder (hittade en som så…

...

Igår på konserten träffade vi två av Martins vänner jag har träffat ett par gånger och en bekant till Martin som jag inte träffat förut.  Mellan banden pratade jag med den bekanta till Martin. Han tyckte att det var så kul att det syntes så gott på Martin att han verkligen tycker om mig, att han som utomstående kunde se det. Det var otroligt roligt att få höra. 
Jag uppskattar verkligen min älskade sambo och allt vi har ihop. Att andra sedan kan se hur bra vi mår ihop är det bara fint. 
Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…