Fortsätt till huvudinnehåll

Feel the Burn

Äntligen är jag hemma. Dock så ska jag fortsätta med lite efterarbete som ska vara klart imorgon. Alltid lika kul. Men, det är faktiskt ett roligt jobb. Jag ska nämligen rita klart min avdelnings julkalender. Ingen har väl missat att det är första december imorgon?

Idag på jobbet har vi gått igenom rammeplanen* på ett roligt sätt. Vi hade olika små tävlingar om vem som hade flest rätt. Riktigt kul faktiskt. Mitt lag km på en fjärde plats av sju, så vi var alldeles lagom.
Sedan delades vi upp i de två teamen och gick igenom planeringen till jul. Eller det var då så långt jag fick vara med. Jag fick i uppdrag att göra ett sånghäfte till imorgon. Äntligen fick jag använding av min kopieringsmaskin-kunskap. Jag har nämligen stått vid en kopieringsmaskin i en dryg timme (typ, hade ingen klocka och min tidsuppfattning är sämst. Det kunde lika gärna ha varit tjugo minuter om man säger så). När jag äntligen var klar efter många om och men med kopieringsmaskinen och alla klippning och tejpning, upptäckte jag att jag har läst lite för mycket manga. Hela häftet lästes alltså från höger till vänster. Så då var det bara att börja om igen. Och nu när jag var klar för andra gången gick jag ut till de andra. Men då möts jag av min avdelningschef så säger Ha det. Vi ses imorgon. Jag trodde att vi fortfarande jobbade. Men nej, vi hade tydligen slutat för ett tag sedan men ingen hade sagt till mig att vi hade det. Så när jag gick in till rummet vi varit hela dagen för att hämta mina saker var det bara en team-chefen och två till som var kvar. Alla andra hade gått. Mamma hade tydligen frågat efter mig flera gånger men ingen visste var jag var. Gissa om jag kommer använda det där mot dem senare.

* Rammeplanen är lite regler och paragrafer och annat smått och gått ett dagis ska följa. Finns även i Sverige.

Kommentarer

  1. Och jag som trodde att dagis var ett laglöst land, så var det iaf på dagiset jag gick på !

    Vi brukade raida och ta över kuddrummet >_< !

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Water pearls

Som jag har visat upp tidigare i min senaste veckosammanfattning + sammanställningsinlägg av Instagrambilder, så har jag beställt hem massvis av små kulor. Dessa kulorna kallas för water pearls och används till bland annat att ha i blomvaser istället för vatten eller som dekoration i vaser och så flytljus på dessa. Det tar ett par timmar i vatten innan de har nått sin fulla storlek. Och tänk på att de tar upp mer plats än det man tror. Jag var tvungen att byta skål en gång för jag hade felberäknat hur stora de skulle bli ganska rejält och de växte ur den första skålen. 
Jag vet inte helt hur de fungerar, men de innehåller något som absorberar upp vatten och kulorna växer i storlek och blir som små studsbollar. Trycker man för hårt på dem går de sönder och de är väldigt geléiga. 
Jag har beställt mina från Ebay och betalade lite över 8 kr för 1000 st. Det finns en större storlek än de jag beställde och hos vissa ebay-säljare finns möjligheten att köpa större mängder (hittade en som så…

...

Igår på konserten träffade vi två av Martins vänner jag har träffat ett par gånger och en bekant till Martin som jag inte träffat förut.  Mellan banden pratade jag med den bekanta till Martin. Han tyckte att det var så kul att det syntes så gott på Martin att han verkligen tycker om mig, att han som utomstående kunde se det. Det var otroligt roligt att få höra. 
Jag uppskattar verkligen min älskade sambo och allt vi har ihop. Att andra sedan kan se hur bra vi mår ihop är det bara fint. 
Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…