torsdag 12 november 2009

Songs that make my heart go like boom boom boom

Jag kollade upp vad Spotify ansåg vilka band jag borde börja lyssna på. Någon som blir förvånad om jag säger att alla kategorierna var pop/rock, rock, alternative, emo, screamo och indie rock? Inte det. Nähe. Hursom haver så dök Alkaline Trio upp. Ohh så underbara de är. Dock så har jag endast lyssnat på dem genom Underworld-trilogin original soundtrack*s, och då i remix. Men de är ju underbara. Så nu nöts Burn, både som vanlig och som demo (de hade inte den bra remixenSpotify). Sedan blev det A Perfect Circle med Judith (den bra remixen och originalet) och Weak and Powerless(remix och original där med). Det där är några låtar som får mitt hjärta att slå ett extra slag.
Förutom Underworld OST* och Underworld Evolution OST* som är värd att köpa/ladda ner är Queen of the Damned OST*. Att det inte är Jonathan Davis som sjunger på soundtracket utan endast i filmen gör inget, det soundtracket är ändå mitt favorit soundtrack.

Nu ska jag fortsätta nöta Spotify.

2 kommentarer:

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...