Fortsätt till huvudinnehåll

Jimmy Choo @ H&M

Dagen har spenderats i köpcentret CC Vest. Alldeles underbart att man bara sätter sig på en buss, åker tvärs genom stan och en bit till för att sedan hamna i ett köpcenter.
Och ska jag vara helt ärlig är jag bara glad att jag inte gick på stan idag. För idag släpptes nämligen Jimmy Choo kollektionen hos H&M vilket innebär en sjujäkla massa mer folk än vanligt. Även om allt brukar bli slutsålt väldigt fort gissar jag på att det är kaos resten av dagen.
På bussen så var det två tjejer som hade med sig varsin blå påse ifrån H&M där det stod med stor silvrig text Jimmy Choo by H&M. Såg att en av dem hade fyndat en helt vanlig grå t-shirt. Riktigt bra gjort må jag då säga (eller så inte). Men jag fyndade också en grå t-shirt idag. Inte för samma pris som tjejen betalade, min kostade 50 kr hos Only och hennes kostade nog bra mycket mer. En bild kommer upp så fort min kamera inte fått för sig att strejka. Vad då att man behöver ladda batteriet ibland? Stackars kameran har mest bara samlat en massa damm den senaste tiden.

När vi kom hem gick jag och hämtade posten. Ett nytt nummer av Vecko Revyn väntade på mig. Riktigt trevlig läsning även om jag blev lite smått paranoid om en av artiklarna. Du får gissa vilken. Men det har något med håret att göra.

Nu ska jag fortsätta med bloggdesignen. Det jag gjorde igår försvann när min dator fick för sig att starta om sig. Oh well. Jag kommer ihåg det mesta. Så det blir nog bra.

Kommentarer

 1. Får bara att dom bokar massa bra band bara:)

  SvaraRadera
 2. sv: precis vad jag tänker! man vet inte alls hur det kommer påverka! samtidigt vet man inte om man kan vaccinera sig senare.. svårt val!

  och tack! snällt sagt! ^^

  SvaraRadera
 3. sv: haha ah de äre nog! min syster dunkar den hela tiden :D

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

...

Igår på konserten träffade vi två av Martins vänner jag har träffat ett par gånger och en bekant till Martin som jag inte träffat förut.  Mellan banden pratade jag med den bekanta till Martin. Han tyckte att det var så kul att det syntes så gott på Martin att han verkligen tycker om mig, att han som utomstående kunde se det. Det var otroligt roligt att få höra. 
Jag uppskattar verkligen min älskade sambo och allt vi har ihop. Att andra sedan kan se hur bra vi mår ihop är det bara fint. 
Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…

Renoveringen hallen

Det är tre saker som tar upp min tankeverksamhet för tiden. 1. Bröllopet. 2. Skolan. 3. Renoveringen av lägenheten. Vi fick som sagt en väldigt stor vattenskada i våran lägenhet i samband med stambyte av badrummen vilket innebär att alla rum, förutom köket, håller på att renoveras. Badrummen är nu färdiga, men resten av lägenheten är kvar. Jag och sambon pratar en hel del om vad vi tänker på för golv och färger i lägenheten nu. Vet vi så fruktansvärt lite om vad som händer med renoveringen, men vi kan då drömma i alla fall att våra planer går att få igenom. Vi tänker oss kalla trägolv i vardagsrummet och sovrummen, i hallen får det bli antingen samma mörka pergo golv vi har från tidigare eller ett ljust som det i köket. Vi är lite osäkra om vi ska behålla den ljusgråa färgen (Skumring hos Jotun eller Tundra hos Rusta) eller om vi ska gå för en annan färg istället. Hallen kommer nog att fortsätta vara vit, vårat sovrum den samma grönfärgen vi har nu och gästrummet kommer få en blåny…