lördag 14 november 2009

Jimmy Choo @ H&M

Dagen har spenderats i köpcentret CC Vest. Alldeles underbart att man bara sätter sig på en buss, åker tvärs genom stan och en bit till för att sedan hamna i ett köpcenter.
Och ska jag vara helt ärlig är jag bara glad att jag inte gick på stan idag. För idag släpptes nämligen Jimmy Choo kollektionen hos H&M vilket innebär en sjujäkla massa mer folk än vanligt. Även om allt brukar bli slutsålt väldigt fort gissar jag på att det är kaos resten av dagen.
På bussen så var det två tjejer som hade med sig varsin blå påse ifrån H&M där det stod med stor silvrig text Jimmy Choo by H&M. Såg att en av dem hade fyndat en helt vanlig grå t-shirt. Riktigt bra gjort må jag då säga (eller så inte). Men jag fyndade också en grå t-shirt idag. Inte för samma pris som tjejen betalade, min kostade 50 kr hos Only och hennes kostade nog bra mycket mer. En bild kommer upp så fort min kamera inte fått för sig att strejka. Vad då att man behöver ladda batteriet ibland? Stackars kameran har mest bara samlat en massa damm den senaste tiden.

När vi kom hem gick jag och hämtade posten. Ett nytt nummer av Vecko Revyn väntade på mig. Riktigt trevlig läsning även om jag blev lite smått paranoid om en av artiklarna. Du får gissa vilken. Men det har något med håret att göra.

Nu ska jag fortsätta med bloggdesignen. Det jag gjorde igår försvann när min dator fick för sig att starta om sig. Oh well. Jag kommer ihåg det mesta. Så det blir nog bra.

3 kommentarer:

  1. Får bara att dom bokar massa bra band bara:)

    SvaraRadera
  2. sv: precis vad jag tänker! man vet inte alls hur det kommer påverka! samtidigt vet man inte om man kan vaccinera sig senare.. svårt val!

    och tack! snällt sagt! ^^

    SvaraRadera
  3. sv: haha ah de äre nog! min syster dunkar den hela tiden :D

    SvaraRadera

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...