Fortsätt till huvudinnehåll

Mina nya jeans

Jag släpade mig intill stan idag. Tog trikken från jobbet, hamnade så jag åkte baklänges vilket innebär total förvirring för mig. Sedan när jag skulle av var jag lite osäker på var trikken for förbi. Så jag tänkt chansa på hållplatsen efter Jernbanetorget. Men då hamnade jag på något udda ställe. Det var mörkt, mycke trafik och många människor. Jag fick panik Var var jag? Men det visade sig att jag var bredvid Karl Johan = gå gatan i Skellefteå = typ shopping-huvudgata. Sedan skulle jag lyckas hitta åt rätt Carlings. Helst ärligt finns det cirka fem st runt omkring Karl Johan. Väldigt dumt enligt mig. Till slut hamnade jag rätt.
Och när jag skulle hämta ut byxorna visade det sig att de inte ens var skickade till skräddaren, utan de var påväg dit nu. De bad om ursäkt osv, men det var inget de kunde göra nu och det var inget jag kunde göra. Så jag får snällt återkomma på lördag för att hämta ut dem. Yes, det tar dem en vecka att sy upp ett par byxor Snacka om service.

Vad menar du med dåligt humör?

En liten notis: Oslo innerstad är väldigt vackert nu på kvällen. Mörkret och alla ljusbelysningarna är underbart. Ska dra in till stan en kväll och ta lite bilder. Ni behöver ju få se det vackra jag ser.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Water pearls

Som jag har visat upp tidigare i min senaste veckosammanfattning + sammanställningsinlägg av Instagrambilder, så har jag beställt hem massvis av små kulor. Dessa kulorna kallas för water pearls och används till bland annat att ha i blomvaser istället för vatten eller som dekoration i vaser och så flytljus på dessa. Det tar ett par timmar i vatten innan de har nått sin fulla storlek. Och tänk på att de tar upp mer plats än det man tror. Jag var tvungen att byta skål en gång för jag hade felberäknat hur stora de skulle bli ganska rejält och de växte ur den första skålen. 
Jag vet inte helt hur de fungerar, men de innehåller något som absorberar upp vatten och kulorna växer i storlek och blir som små studsbollar. Trycker man för hårt på dem går de sönder och de är väldigt geléiga. 
Jag har beställt mina från Ebay och betalade lite över 8 kr för 1000 st. Det finns en större storlek än de jag beställde och hos vissa ebay-säljare finns möjligheten att köpa större mängder (hittade en som så…

...

Igår på konserten träffade vi två av Martins vänner jag har träffat ett par gånger och en bekant till Martin som jag inte träffat förut.  Mellan banden pratade jag med den bekanta till Martin. Han tyckte att det var så kul att det syntes så gott på Martin att han verkligen tycker om mig, att han som utomstående kunde se det. Det var otroligt roligt att få höra. 
Jag uppskattar verkligen min älskade sambo och allt vi har ihop. Att andra sedan kan se hur bra vi mår ihop är det bara fint. 
Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…