Fortsätt till huvudinnehåll

Bra nyheter för mig

Jag ska som sagt upp till Skellefteå i jul. När jag far dit och hur länge jag stannar beror helt på om jag ska jobba eller ej. Så idag lyckades jag få tag på chefen för att prata lite med han om jag kommer att jobba något i november, december och kanske senare.
Han skulle på möte till veckan med sin chef och hans som jag är vikarie för. Men jag fick då reda på att om han som jag är vikarie för kommer måsta vara borta mer så kommer jag få slippa vara timm-vikarie och få ett sex månaders-kontrakt. Lovely. Så hela vägen hem tänkte jag på vad jag ska köpa. Jag har alltid önskat mig en Hermés Birkin, men prislappen är lite väl saftig (40 000 - 60 000 för standard modeller), den känns tyvärr inte allför lockande. Därimot har ju Mulberry en väska vid namn Bayswater som är liknande men för en mindre prislapp ( ca 12 000). Inte alls så farligt. Bara en månadshyra för lägenheten.... Nu spårade det lite lätt.
Huvudsaken med det här inlägget: Till veckan får jag reda på om jag jobb i ytterligare ett halv år (hej då vikariat!) eller inte.

Kommentarer

 1. Bara FYRA filmer?? Du borde skämmas Christina ;)

  SvaraRadera
 2. Jaa åhh så kul om du kunde komma förbi :D

  Dock jobbar jag inte December, jag får inte för AF, det finns tydligen någon lag på att praktikanter inte får jobba December :( Men i Januari börjar jag om igen :)

  SvaraRadera
 3. haha jag är med sugen på att köpa en bayswater :P

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

...

Igår på konserten träffade vi två av Martins vänner jag har träffat ett par gånger och en bekant till Martin som jag inte träffat förut.  Mellan banden pratade jag med den bekanta till Martin. Han tyckte att det var så kul att det syntes så gott på Martin att han verkligen tycker om mig, att han som utomstående kunde se det. Det var otroligt roligt att få höra. 
Jag uppskattar verkligen min älskade sambo och allt vi har ihop. Att andra sedan kan se hur bra vi mår ihop är det bara fint. 
Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…

Renoveringen hallen

Det är tre saker som tar upp min tankeverksamhet för tiden. 1. Bröllopet. 2. Skolan. 3. Renoveringen av lägenheten. Vi fick som sagt en väldigt stor vattenskada i våran lägenhet i samband med stambyte av badrummen vilket innebär att alla rum, förutom köket, håller på att renoveras. Badrummen är nu färdiga, men resten av lägenheten är kvar. Jag och sambon pratar en hel del om vad vi tänker på för golv och färger i lägenheten nu. Vet vi så fruktansvärt lite om vad som händer med renoveringen, men vi kan då drömma i alla fall att våra planer går att få igenom. Vi tänker oss kalla trägolv i vardagsrummet och sovrummen, i hallen får det bli antingen samma mörka pergo golv vi har från tidigare eller ett ljust som det i köket. Vi är lite osäkra om vi ska behålla den ljusgråa färgen (Skumring hos Jotun eller Tundra hos Rusta) eller om vi ska gå för en annan färg istället. Hallen kommer nog att fortsätta vara vit, vårat sovrum den samma grönfärgen vi har nu och gästrummet kommer få en blåny…