torsdag 12 november 2009

Förvirringen är total

Jag vaknade någon gång inatt sittandes i sängen som då jag har laptopen i knäet. Trodde att jag endast hade slumrat till i tjugo minuter. Men klockan var halv fyra på morgonen, så så var ju inte fallet tyvärr. Gissar på att jag har sovit dåligt inatt. Får ta igen det ikväll eller snart rättare sagt. Funderar på en powernap. Är så satans trött.

Dagen har flutit på bra. Barnen har varit snälla och gosiga hela dagen. Hoppas de är det imorgon också. Kommer ha tidig vakt så jag kommer ta emot dem på morgon. Är ju trevligt om de är på gott humör då.

Imorgon när jag kommer hem från jobbet ska jag börja trixa med bloggen så allt blir klart i helgen. Det låter bra va?

4 kommentarer:

  1. Men faaaan xD!!! Jag som just hade vant mig vid din nya design !!

    SvaraRadera
  2. Svar till Thelema: Men jag är så less den ljusrosafärgen. Har tänkt ut en ny färg jag ska försöka trixa fram, och föröska göra skrivfältet bredare + ny header. Sedan har ju reklamen rykt (om du nu har märkt det?).

    SvaraRadera
  3. Jaha, jag som gillar din bloggsida som den är :) Tycker den är helt ok. Jag har förresten kollat efter de där vampyrtröjorna som skulle finnas på Gina Tricot (Har en kompis som är helt besatt av True Blood och Twilight) men jag kunde inte hitta dem. Visst var det Gina som hade dem?

    SvaraRadera
  4. Svar till Maria: Åh tackar. Men jag börjar bli less, det är så tråkigt att de flesta bloggar är rosa, lila eller svart/vita, tänkte göra lite nytt ;)

    Jo de ska säljas på Gina. Nu vet jag inte hur det ser ut i Skellefteå längre då de har flyttat, frågat personalen? Men annars går det att beställa hem från deras hemsida; http://www.ginatricot.com Där finns de då kvar.

    SvaraRadera

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...