Fortsätt till huvudinnehåll

Snart jul

Nu tänker du säkert Men lilla rara Christina, det är ju ändå bara i början av november än. Men vet du vad, tiden går fort när man har roligt och snart är julen här och då kommer jag vara väldigt långt borta. Drygt hundra mil för att vara exakt. Dock åt fel håll, men ändå rätt.
Jag har börjat peppa inför min Skellefteåresa, börjar planera vad för kläder som ska med (inte mycket, ska ju köpa det mesta där), vad som ska köpas under mellandagsrean (måste göra en back-up för det som inte kommer inslaget) och när jag ska dit. Datumet är inte bestämt än, men det ska det bli snart. Vill ju boka biljetter väldigt snart så jag slipper panika dagen innan julafton.
Längtar som en dåre efter älsklingen och Jenna och Malin och familjen som är där, och ni andra som inte nämndes.

Nu ska jag ta och sova. Drömmer verkligen mysko saker + att mitt rum alltid är kallt om natten, även om jag har på nästan högsta värmen så när jag vaknar då och då har jag svårt att somna om. Men det är inget nytt. Och att jag sedan tänker på tre berättelser jag tänkt skriva ner hjälper ju inte.

Nu svamlar jag bara på en massa, så god natt på dig. Förändringar i bloggen kommer ske i helgen. Förhoppningsvis So stay tuned.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Water pearls

Som jag har visat upp tidigare i min senaste veckosammanfattning + sammanställningsinlägg av Instagrambilder, så har jag beställt hem massvis av små kulor. Dessa kulorna kallas för water pearls och används till bland annat att ha i blomvaser istället för vatten eller som dekoration i vaser och så flytljus på dessa. Det tar ett par timmar i vatten innan de har nått sin fulla storlek. Och tänk på att de tar upp mer plats än det man tror. Jag var tvungen att byta skål en gång för jag hade felberäknat hur stora de skulle bli ganska rejält och de växte ur den första skålen. 
Jag vet inte helt hur de fungerar, men de innehåller något som absorberar upp vatten och kulorna växer i storlek och blir som små studsbollar. Trycker man för hårt på dem går de sönder och de är väldigt geléiga. 
Jag har beställt mina från Ebay och betalade lite över 8 kr för 1000 st. Det finns en större storlek än de jag beställde och hos vissa ebay-säljare finns möjligheten att köpa större mängder (hittade en som så…

...

Igår på konserten träffade vi två av Martins vänner jag har träffat ett par gånger och en bekant till Martin som jag inte träffat förut.  Mellan banden pratade jag med den bekanta till Martin. Han tyckte att det var så kul att det syntes så gott på Martin att han verkligen tycker om mig, att han som utomstående kunde se det. Det var otroligt roligt att få höra. 
Jag uppskattar verkligen min älskade sambo och allt vi har ihop. Att andra sedan kan se hur bra vi mår ihop är det bara fint. 
Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…