söndag 30 augusti 2009

Watchmen mest nerladdad

Jag, Simon och Robin såg Watchmen för ett tag sedan. Och ingen av oss gillade den. Filmen var dryg, man hängde inte riktigt med och var bara allmänt trist. Läste i Aftonbladet att Wathmen var den mest nedladdade filmen iår. Vilket gjorde en utav huvudrollsinnehavarna ursint. Malin Åkerman tycker att man ska sluta ladda ner och köpa den istället för att stötta skådespelarna Läste de tre första kommentarerna till artikeln och måste faktiskt hålla med en av dem. Om man gillar den så köper man den sen. Eller så kan man hyra den. Men nu så köpte vi ju den filmen. Så vi kan ta och se den igen senare, då glömt bort hur dålig vi tyckte den var och se den igen Förhoppningsvis ser man något man missade första gången (Tog tre gånger för mig att se Marie Antoinette med Kristen Dunst innan jag förstod den. Och då är jag ändå insatt i M.A's liv...). Men om du nu absolut vill se filmen, men inte ladda hem den, hyr istället. Gillar du den så kan du ju köpa den sen.

2 kommentarer:

  1. Vi har också sett watchmen, tyckte inte den var så bra. Ultraviolet däremot är ju asbra. Jag älskar den filmen. Har sett den väldigt många ggr. Lycka till med jobbletandet.

    SvaraRadera
  2. Svar till Maria: Den var ju verkligen inte speciell. Hade förväntat mig mer av den om jag ska vara ärlig.
    Ultraviolot och Aeon Flux är två av mina absoluta favoriter.

    SvaraRadera

Vecka 34

Hej. Hoppas det går bra med dig.  Känner att just nu händer det inte så mycket. Jag jobbar mest bara, vilket kanske inte är det mest spän...