Fortsätt till huvudinnehåll

Hemma från Drammen

Då var jag hemma igen. Har varit i Drammen hela dagen och myst med familjen. Nu i helgen är det någon slags festival (tänk Stadsfesten alla skelleftebor)i Drammen med musik, karuseller, lotter och annan underhållning. Vi har umgåtts mycket med min moster Elena och hennes kille/sambo/man Åge. Riktigt trevligt. Har inte träffat henne på x antal år (kan även bero på att hon bott i Australien större delen av mitt liv...), så det var riktigt kul att träffa henne (update: Träffade enne tydligen under tre dagar förra året. Men det kom jag inte ihåg. Ursäkta för det. )

Nu ska jag gå igenom drygt 700 (!!!) bilder som jag har tagit idag. Så jag gissar på att de flesta bilderna kommer upp imorgon någon gång och om ni har tur får ni en sneak peak redan idag.
Nu är det dags för att gå igenom alla bilderna önska mig lycka tll.

Kommentarer

  1. Men härligt, har du ingen koll på släkten eller XD??

    SvaraRadera
  2. Svar till Thelema: Nej jag har inte så stor koll på min släkt >.< Och eftersom att hon var ch hälsade på förra sommaren finns det en risk att jag bodde i Fällfors då hon hälsade på för att låna ut sängen + att jag aldrig var in till Skellefteå för jag pendalde med Erika...

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Water pearls

Som jag har visat upp tidigare i min senaste veckosammanfattning + sammanställningsinlägg av Instagrambilder, så har jag beställt hem massvis av små kulor. Dessa kulorna kallas för water pearls och används till bland annat att ha i blomvaser istället för vatten eller som dekoration i vaser och så flytljus på dessa. Det tar ett par timmar i vatten innan de har nått sin fulla storlek. Och tänk på att de tar upp mer plats än det man tror. Jag var tvungen att byta skål en gång för jag hade felberäknat hur stora de skulle bli ganska rejält och de växte ur den första skålen. 
Jag vet inte helt hur de fungerar, men de innehåller något som absorberar upp vatten och kulorna växer i storlek och blir som små studsbollar. Trycker man för hårt på dem går de sönder och de är väldigt geléiga. 
Jag har beställt mina från Ebay och betalade lite över 8 kr för 1000 st. Det finns en större storlek än de jag beställde och hos vissa ebay-säljare finns möjligheten att köpa större mängder (hittade en som så…

...

Igår på konserten träffade vi två av Martins vänner jag har träffat ett par gånger och en bekant till Martin som jag inte träffat förut.  Mellan banden pratade jag med den bekanta till Martin. Han tyckte att det var så kul att det syntes så gott på Martin att han verkligen tycker om mig, att han som utomstående kunde se det. Det var otroligt roligt att få höra. 
Jag uppskattar verkligen min älskade sambo och allt vi har ihop. Att andra sedan kan se hur bra vi mår ihop är det bara fint. 
Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…