torsdag 20 augusti 2009

Kissie?

Väldigt många vet vem Kissie är. Hon räknas till en utav Sveriges största bloggar och blev känd då Katrin Zytomierska skrev om Kissie i sin blogg att Kissie förföljde henne. Sedan att Kissie skriver för att provocera gör att hennes läsarkrets växer hela tiden.
Just därför blev jag inte förvånad då Kissie skrev på sin blogg att hon bara ska festa fredag och lördag och skippa lill-lördag(det vill säga onsdag) för det är så fult att vara bakis en vanlig skoldag. Och det an jag faktiskt hålla med om även om jag gick på en skola där det festades på vardagarna. Man ska inte vara bakis eller full på skolan, hur skabbigt är inte det? Men så skrev Kissie att hon skulle ut onsdagkväl och festa. Blir man förvånad? Nej. Hon skrev och gjorde det för att provocera, för att få sina läsare upprörda och irreterade. Och det fungerade. Jag lyckades komma in på någon helt randm tjejs blogg där hon skrev om just att Kissie for ut och festade en onsdag. Att hon ens blev förvånade över det. Nu är det ganska uppenbart att Kissie sitter och bloggsöker sig själv bara för att se vad hennes läsare sriver om henne. För varje gång som en av hennes läsare skriver något om henne så får hon mer uppmärksamhet och mer läsare.
Och nu tycker du säkert att det här inlägget var sjukt onödigt. Men det jag ville komma fram till var att orka bli förvånad vad litlle miss K gör och skriver. För hon gör det för uppmärkssamhetens skull och det får hon.

4 kommentarer:

 1. På det sättet är hon ju faktiskt smart ! Har man en blogg för att provocera så blir man ju bara sporrad att göra sånt som folk BLIR provocerad av ! Sen om hon verkligen for ut å festa, det behöver ju inte ens vara sant, hon kanske bara skrev det för att...just det, provocera !

  SvaraRadera
 2. Svar till Thelema: Precis. Men det jag stör mig på är att de flesta av hennes läsare inte fattar att hon bara gör saker för att irretera dem, för att få dem att blogga om henne. Men det är smart idé, men kanske inte i längden. Skulle inte fungera för mig...

  SvaraRadera
 3. Ja, jag tycker iallafall inte att det är någonting som är "skabbigt" med att dricka på vardagar. Det beror helt på hur mycket man dricker, sen att supa till under skoltid, det är bara roligt!

  SvaraRadera
 4. Svar till Lollo: Visst, drick på vardagar, men inga större mängder av alkohol. Tycker dock fortfarande att det är skabbigt att dricka sig väldigt full på en vardag, men det kanske bara är jag? Sen så skrev/gjorde Kissie det dels för att hn uppenbarligen tycker det är kul och sen så för att provocera.

  SvaraRadera

Vecka 34

Hej. Hoppas det går bra med dig.  Känner att just nu händer det inte så mycket. Jag jobbar mest bara, vilket kanske inte är det mest spän...