Fortsätt till huvudinnehåll

Kissie?

Väldigt många vet vem Kissie är. Hon räknas till en utav Sveriges största bloggar och blev känd då Katrin Zytomierska skrev om Kissie i sin blogg att Kissie förföljde henne. Sedan att Kissie skriver för att provocera gör att hennes läsarkrets växer hela tiden.
Just därför blev jag inte förvånad då Kissie skrev på sin blogg att hon bara ska festa fredag och lördag och skippa lill-lördag(det vill säga onsdag) för det är så fult att vara bakis en vanlig skoldag. Och det an jag faktiskt hålla med om även om jag gick på en skola där det festades på vardagarna. Man ska inte vara bakis eller full på skolan, hur skabbigt är inte det? Men så skrev Kissie att hon skulle ut onsdagkväl och festa. Blir man förvånad? Nej. Hon skrev och gjorde det för att provocera, för att få sina läsare upprörda och irreterade. Och det fungerade. Jag lyckades komma in på någon helt randm tjejs blogg där hon skrev om just att Kissie for ut och festade en onsdag. Att hon ens blev förvånade över det. Nu är det ganska uppenbart att Kissie sitter och bloggsöker sig själv bara för att se vad hennes läsare sriver om henne. För varje gång som en av hennes läsare skriver något om henne så får hon mer uppmärksamhet och mer läsare.
Och nu tycker du säkert att det här inlägget var sjukt onödigt. Men det jag ville komma fram till var att orka bli förvånad vad litlle miss K gör och skriver. För hon gör det för uppmärkssamhetens skull och det får hon.

Kommentarer

 1. På det sättet är hon ju faktiskt smart ! Har man en blogg för att provocera så blir man ju bara sporrad att göra sånt som folk BLIR provocerad av ! Sen om hon verkligen for ut å festa, det behöver ju inte ens vara sant, hon kanske bara skrev det för att...just det, provocera !

  SvaraRadera
 2. Svar till Thelema: Precis. Men det jag stör mig på är att de flesta av hennes läsare inte fattar att hon bara gör saker för att irretera dem, för att få dem att blogga om henne. Men det är smart idé, men kanske inte i längden. Skulle inte fungera för mig...

  SvaraRadera
 3. Ja, jag tycker iallafall inte att det är någonting som är "skabbigt" med att dricka på vardagar. Det beror helt på hur mycket man dricker, sen att supa till under skoltid, det är bara roligt!

  SvaraRadera
 4. Svar till Lollo: Visst, drick på vardagar, men inga större mängder av alkohol. Tycker dock fortfarande att det är skabbigt att dricka sig väldigt full på en vardag, men det kanske bara är jag? Sen så skrev/gjorde Kissie det dels för att hn uppenbarligen tycker det är kul och sen så för att provocera.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Water pearls

Som jag har visat upp tidigare i min senaste veckosammanfattning + sammanställningsinlägg av Instagrambilder, så har jag beställt hem massvis av små kulor. Dessa kulorna kallas för water pearls och används till bland annat att ha i blomvaser istället för vatten eller som dekoration i vaser och så flytljus på dessa. Det tar ett par timmar i vatten innan de har nått sin fulla storlek. Och tänk på att de tar upp mer plats än det man tror. Jag var tvungen att byta skål en gång för jag hade felberäknat hur stora de skulle bli ganska rejält och de växte ur den första skålen. 
Jag vet inte helt hur de fungerar, men de innehåller något som absorberar upp vatten och kulorna växer i storlek och blir som små studsbollar. Trycker man för hårt på dem går de sönder och de är väldigt geléiga. 
Jag har beställt mina från Ebay och betalade lite över 8 kr för 1000 st. Det finns en större storlek än de jag beställde och hos vissa ebay-säljare finns möjligheten att köpa större mängder (hittade en som så…

...

Igår på konserten träffade vi två av Martins vänner jag har träffat ett par gånger och en bekant till Martin som jag inte träffat förut.  Mellan banden pratade jag med den bekanta till Martin. Han tyckte att det var så kul att det syntes så gott på Martin att han verkligen tycker om mig, att han som utomstående kunde se det. Det var otroligt roligt att få höra. 
Jag uppskattar verkligen min älskade sambo och allt vi har ihop. Att andra sedan kan se hur bra vi mår ihop är det bara fint. 
Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…