Fortsätt till huvudinnehåll

Shopping

Jag for in till stan vid två-tiden. Hade tänkt lämna in Cv:t idag, men jag fick inte riktigt skrivaren att fungare (=Jörgen var inte hemma). Så imorgon ska jag in till stan igen för att lämna in två CVn. Lyckades hitta ett jobb påväg till Gina Tricot, vilket finns en väldigt stor risk att jag redan sökt på, men det gör nog inget...

Nog för att det fortfarande är sommar här (enligt mina mått mätt), men snart kommer nog hösten och då gäller det att vara beredd. Så jag for som sagt till Gina Tricot för att köpa den här tröjan. Har så få långärmade tröjor så jag behövde en ny. Dock så stod det mellan den gröna och den blå. Men med tanke på att jag redan har så mycket blått i garderoben så fick det bli den gröna.

199 NOK (ledssen för sämst bild, kameran ville inte arbeta med mig...)

Kommentarer

  1. Jag hatar när kamera vägrar vara snäll och ta ett bra kort! ;)

    SvaraRadera
  2. Svar till Hanna: Sen efteråt blev det bra bilder märkte jag när jag lade upp bilderna på datorn >.<

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Water pearls

Som jag har visat upp tidigare i min senaste veckosammanfattning + sammanställningsinlägg av Instagrambilder, så har jag beställt hem massvis av små kulor. Dessa kulorna kallas för water pearls och används till bland annat att ha i blomvaser istället för vatten eller som dekoration i vaser och så flytljus på dessa. Det tar ett par timmar i vatten innan de har nått sin fulla storlek. Och tänk på att de tar upp mer plats än det man tror. Jag var tvungen att byta skål en gång för jag hade felberäknat hur stora de skulle bli ganska rejält och de växte ur den första skålen. 
Jag vet inte helt hur de fungerar, men de innehåller något som absorberar upp vatten och kulorna växer i storlek och blir som små studsbollar. Trycker man för hårt på dem går de sönder och de är väldigt geléiga. 
Jag har beställt mina från Ebay och betalade lite över 8 kr för 1000 st. Det finns en större storlek än de jag beställde och hos vissa ebay-säljare finns möjligheten att köpa större mängder (hittade en som så…

...

Igår på konserten träffade vi två av Martins vänner jag har träffat ett par gånger och en bekant till Martin som jag inte träffat förut.  Mellan banden pratade jag med den bekanta till Martin. Han tyckte att det var så kul att det syntes så gott på Martin att han verkligen tycker om mig, att han som utomstående kunde se det. Det var otroligt roligt att få höra. 
Jag uppskattar verkligen min älskade sambo och allt vi har ihop. Att andra sedan kan se hur bra vi mår ihop är det bara fint. 
Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…