söndag 16 augusti 2009

Stannar nog kvar

Efter mycket betänkande (+ att jag provade skapa en användare hos blogg.se, men jag trivdes verkligen inte..) så har jag beslutat för att stanna kvar här på Blogspot. För jag orkar verkligen inte lära om mig nu när jag kan det här (äntligen!).

Idag så skiner solen, men förhoppningsvis blir det inte alltför varmt idag. Vi allihopa ska idag ta oss till Botaniska trädgården och gå på ett geologiskt museum. Och jag kommer givetvis att ta med mig min kamera och bjuda på lite bilder. Jag skulle som sagt ladda upp lite bilder från museumet med uppstoppade djur. Men jag vet typ bara en av mina läsare som faktiskt skulle uppskatta en massa döda djur. Så jag hoppade över det. Men en massa glittrande stenar kanske är lite roligare? Tänkte väl det.

Bild från förra sommaren inne i det zoologiska museet. Fotograf mamma.

Sen ikväll kommer Jörgen tillbaka hit. Och Simon längtar och jag längtar. Simon vill ha sin nya laptop (hehehe... Han ändrade sig till slut ;) ) och jag vill att Jörgen ska fixa laddaren till min laptop. Så fort jag får pengar ska jag köpa en ny laddare till datorn, för det här fungerar inte längre (lånar mammas dat, men finns det nå roliga bilder på den? Öhm, nej). Så nu får härda med bildlösheten, men jag ska se vad jag kan hitta för något ;) (jag hittade två bilder ialla fall ;) )
Och den här bilden bjuder jag på. Ni kan sluta skratta nu. Och n får du gärna sluta fnittra i alla fall...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...