torsdag 6 augusti 2009

Hemma!

Nu har jag, mamma och Maya kommit hem. På grund av liten bil och mycket folk så måste vi köras i omgångar. Tyvärr. Vi saknar Previan...
Det var superhärligt att bada ute. Vattnet var inte så sjukt kallt som det kan vara i Skellefteå, utan faktiskt riktigt behagligt.
Jag och Simon for ut på en simtur runt en udde, och på andra sidan udden så stod mamma och Jörgen och fiskade från en brygga. Simon försökte klättra upp på stenarna för att gå upp, men så skar han sig på en blåmussla. Det var inte bara lite han skar sig på tummen heller. Inte kul. Så Simon gick upp en annan väg så mamma kunde plåstra om han och jag fick simma tillbaka till stranden för att hämta våra saker. Det var inte alltför långt men det kändes lite drygt. Men det var bara skön med lite träning.
Har ingen haning om vad stranden hette, men saltvatten smakar inte gott och det hjälpte inte att vattnet luktade fiskrens/avföring (XD).

Lite bilder kommer upp om ett tag, måste verkligen duscha. Känner mig inte ren (eller som Simon så fint sa; Hahaha man ser vartenda hår på din rygg då det fastnat smuts på det. Snällt. Inte.)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...