tisdag 23 mars 2010

Personalmöte

Då har jag kommit hem från personalmötet. Det var faktiskt riktigt givande. Tror att min nya bok blir rammeplanen. Spännande. Nja.... Men det beövs för att utvecklas inom mitt yrke och fårstå det bättre. Jag halkade ju trots allt in på en räkmacka ett bananskal,. Dagisbranchen var ju inte direkt mitt första val om man säger så. Men jag trivs sjukligt bra.
Men sedan diskuterade vi beröring. Om hur viktigt det är att barnen får kram och positiv uppmärksamhet. Och alla tyckte om att röra andra. What the ... Antingen är norrmän extremt kramiga av sig och jag som är konstig eller så är svenskar väldigt oröriga av sig. Men jag tycker inte om när andra personer rör mig. Om det så bara är en klapp på axeln eller handen, jag tycker inte om det. Beröring ska undvikas så lån det bara går. Nu är det inte det att jag inte gillar kramar, för det gör jag. Men bara om jag godkänner det. Annars får det kvitta.

Nu är det gäller. Ibland känns det som om jag inte gör annat än städa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

she tucked her lipstick away and floated back to the party

När Kate Spade hade rea var jag förbi deras affär för att se om jag hittade något spännande. Såg en riktigt fin väska, men tänkte vänta någ...