onsdag 9 mars 2011

Planering av framtida resor

Sitter just nu på jobbet och har rast. Jag håller på att kolla in lite flygresor inför påsken. Har tänkt mig en tur upp till Skellefteå då. Ska bli riktigt trevligt att komma och hälsa på alla igen och sitta i ett flygplan. Saknar verkligen att flyga, även fast det kommer bli spännande med bytet av inrikes/utrikes, har alltid haft hjälp när jag har flygit utomlands. Men det ordnar sig och i värsta fall finns det personal som man kan fråga om hjälp.

Sedan glädjer jag mig till om tre dagar för då börjar min en veckas semester. Jag får som sagt besök utav min underbara bästis Jenna. Ska bli otroligt roligt att få träffa henne igen. Sist var i augusti när jag var i Skellefteå sist. Det är alltför längesen enligt mig.

Efter jobbet idag så blir det lite träning med Josefine. Idag blir huvudsakligen kondition och lite grann med vikter, men inte mycket. Beach 2011 blir nog alldeles fin fint.
Och nu när min syster flyttar hit så kommer hon att börja träna med oss och det blir riktigt bra. Sedan har jag för mig att hon pratade om något sola i solarium, får se hur det går med det. Mest troligen kommer jag bli riktigt bränd, men det är väl bara att härda?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...