Fortsätt till huvudinnehåll

Gratulerar med allt vad som sker idag-dagen

Så, idag är det alltså internationella kvinnodagen och fettisdag? Har fått någon gratulation angående det första, men ingen semla idag inte. Därimot en del träning. Det är ju alltid trevligt om något, förutom när zumbainstruktören hintar en att man gör fel genom att visa hela gruppen hur man ska göra och sedan blänga på en. Men verkligen, vem bryr sig alltför mycket om hur man, enligt henne, gör den bästa knäböjen?  

Annars har det inte hänt alltför mycket spännande idag, varken på jobbet eller efter. Inget barn som sagt eller gjort något ovanligt roligt, och träningen gick riktigt bra.

Nu är det dags för sängen. Känner mig ovanligt trött idag trots all tid jag spenderat ute i solen. Hade för mig att solen gjorde en piggare, men icket.
God natt.

Kommentarer

  1. Vilken otrevlig instruktör! Man kan ju inte peka ut någon sådär!
    Tacka vet jag min ridinstruktör, hon gör det iallafall på ett roligt sätt (t.ex. frågar om jag känner till fågeldansen då jag råkar fladdra för mycket med armbågarna!)

    Jag har inte ätit någon semla än! Får göra det idag och internationella kvinnodagen visste jag inte att det var fören det va massa tanter på stan som stod och skrek om det..

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

...

Igår på konserten träffade vi två av Martins vänner jag har träffat ett par gånger och en bekant till Martin som jag inte träffat förut.  Mellan banden pratade jag med den bekanta till Martin. Han tyckte att det var så kul att det syntes så gott på Martin att han verkligen tycker om mig, att han som utomstående kunde se det. Det var otroligt roligt att få höra. 
Jag uppskattar verkligen min älskade sambo och allt vi har ihop. Att andra sedan kan se hur bra vi mår ihop är det bara fint. 
Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…

Renoveringen hallen

Det är tre saker som tar upp min tankeverksamhet för tiden. 1. Bröllopet. 2. Skolan. 3. Renoveringen av lägenheten. Vi fick som sagt en väldigt stor vattenskada i våran lägenhet i samband med stambyte av badrummen vilket innebär att alla rum, förutom köket, håller på att renoveras. Badrummen är nu färdiga, men resten av lägenheten är kvar. Jag och sambon pratar en hel del om vad vi tänker på för golv och färger i lägenheten nu. Vet vi så fruktansvärt lite om vad som händer med renoveringen, men vi kan då drömma i alla fall att våra planer går att få igenom. Vi tänker oss kalla trägolv i vardagsrummet och sovrummen, i hallen får det bli antingen samma mörka pergo golv vi har från tidigare eller ett ljust som det i köket. Vi är lite osäkra om vi ska behålla den ljusgråa färgen (Skumring hos Jotun eller Tundra hos Rusta) eller om vi ska gå för en annan färg istället. Hallen kommer nog att fortsätta vara vit, vårat sovrum den samma grönfärgen vi har nu och gästrummet kommer få en blåny…