lördag 12 mars 2011

Happy in her own little world

Förra helgen fick jag hem årets första Monki Magazine. En liten tidning med trevliga intervjuer, massa fina bilder, kläder och en hel del inspiration.

Det var en del tjejer från hela världen som fick berätta om hur deras Underland skulle vara. Alla breven såg handskrivna ut (och det var de säkert). Det gjorde det hela ännu mer underbart.  

Sedan var det en intervju med underbaraste Kate Nash. Älskar, älskar, älskar hennes musik, texterna är roliga och underbara. Sedan tycker jag att hon ser fantastisk ut också.

Ett moderepotage var ritat med blyerts och efter färglagt. Riktigt bra ritat dessutom.

Ett annat moderepotage visade upp Monkis accessoarer på ett annat, fantasifullt sätt.

Det finaste moderepotaget i magasinet måste ha varit den här. Fotona hade något gammeldags över sig när man ser på dem första gången och vid en närmare titt så är de inte det. Sedan är den här klänningen verkligen underbar (det är den jag bär just nu, minus det turkosa tyllet och bälte i midjan)

I slutet var det några stylister och fotografer som skulle visa upp Monkis kläder och accessoaren på ett kreativt, eget sätt. Tycker den här hästen blev så otroligt fin.

Det var allt för denna gången.

Magasinet går att beställa hem gratis från Monkis hemsida eller om man har vägarna förbi en butik så kan man hämta ett exemplar där.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...