söndag 20 mars 2011

Gårkvällen och idag

Igår kväll for jag hem till Frida för inflyttningsfest. Hade det riktigt trevligt. Blev en massa trevliga diskutioner (bland annat om zombie apokalypser) och en massa skratt. Träffade en hel del nya personer som jag gärna träffar igen.  
Var hemma vid fyra på morgonen, och då endast för att jag nästan hade varit vaken ett dygn. Jag behöver sömn, massvis av den, för att fungera som en vanlig person.

Dagen idag har varit trött. Jag for förbi Outland för att se på en cosplay tävling, men den var i ärlighetens namn inte alltför spännande. De flesta kostymerna hade jag redan sett, men men. Vid tre-tiden for jag och Sindre hem till Jonas för att spela tv-spel. En sak är då säker, slåss spel mot andra spelare är inte min grej alls.

Ikväll blir det att städa vidare. Helt otroligt hur kaos det blir på ett par dagar. Att sedan min syster har flyttat in på mitt rum hjälper inte mycket.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...