Fortsätt till huvudinnehåll

I'm cleaning out my closets

Idag har det varit en alldeles underbar vårdag. Strålande sol, klarblå himmel, istappar och snö som smälter och kvittrande fåglar. Sedan får vi inte glömma den underbara vårdoften, inte förruttnelse och dött utan rent och nytt. Hoppas nu att det fina, varma vädret håller i sig så att det snart (helst till nästa helg) är barmark och finare, tunnare, lättare skor kan börja användas. Nu är det verkligen inte länge kvar till allt.

Tog en promenad till gymmet och tränade pilates i 45 min. Det kändes verkligen i hela kroppen att jag inte tränat på snart två veckor. Mina benmuskler och magmusklerna fick en rejäl work out idag och imorgon blir det samma visa, men med något mer.

När jag kom hem blev det att storstäda hela mitt rum. Har flyttat och hållit på, allt för att min syster ska få någon typ av garderobplats när hon flyttar hit. Det var inte en enkel uppgift vill jag lova, men till slut gick det. Nu används verkligen alla tänkbara förvaringsytor till max, IKEA hade varit stolt av mig.

Kommentarer

 1. sv; de cupcaksen jag köpte var inte bara helt underbara att se på utan även makalöst goda! Ser att du bor i Oslo så rekomenderar dig att köpa från hancockcupvakes.no om du ska ha goda cupcakes nån dag :)

  Btw, är du en av dem som har hand om Bloggkändis.no eller vad den sidan nu hette. Ni hade skrivit om min och Cillas bloggfest?

  Visst har det varit underbar dag i Oslo idag! Lovely!

  SvaraRadera
 2. Hej!

  Asså jag heter Matilda är 14 år, bor i ume. Hittade din blogg av en slump. Kikar in här lite då och då. Hur många syskon har du? Asså varför bor inte alla på samma ställe?

  SvaraRadera
 3. Svar till Matilda: Alldeles utmärkt frågor. Jag har två helsyskorn, en bror på 15 år och en syster på 18år. Sedan har jag en halvsyster som blir 8 år i april :) Så totalt tre syskon.
  Mina föräldrar har varit skilda sedan jag var ca 12 år. När jag tog studenten 2009 hade mamma fått jobb här i Oslo så då flyttade jag med. Min lillebror och äldre lillasyster valde då att bo kvar hos pappa i Sverige för att göra klart sina studier (högstadiet resp. gymnasiet). Men nu har min syster valt att ta ledigt ett år från skolan så då flyttar hon hit för att jobba lite grann :) Min bror kommer fortfarande på i Sverige. Hoppas det gjorde dig klokare :)

  SvaraRadera
 4. Du skulle nästan få bli sponsrad av Ikea för att du är så duktig!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

...

Igår på konserten träffade vi två av Martins vänner jag har träffat ett par gånger och en bekant till Martin som jag inte träffat förut.  Mellan banden pratade jag med den bekanta till Martin. Han tyckte att det var så kul att det syntes så gott på Martin att han verkligen tycker om mig, att han som utomstående kunde se det. Det var otroligt roligt att få höra. 
Jag uppskattar verkligen min älskade sambo och allt vi har ihop. Att andra sedan kan se hur bra vi mår ihop är det bara fint. 
Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…

Renoveringen hallen

Det är tre saker som tar upp min tankeverksamhet för tiden. 1. Bröllopet. 2. Skolan. 3. Renoveringen av lägenheten. Vi fick som sagt en väldigt stor vattenskada i våran lägenhet i samband med stambyte av badrummen vilket innebär att alla rum, förutom köket, håller på att renoveras. Badrummen är nu färdiga, men resten av lägenheten är kvar. Jag och sambon pratar en hel del om vad vi tänker på för golv och färger i lägenheten nu. Vet vi så fruktansvärt lite om vad som händer med renoveringen, men vi kan då drömma i alla fall att våra planer går att få igenom. Vi tänker oss kalla trägolv i vardagsrummet och sovrummen, i hallen får det bli antingen samma mörka pergo golv vi har från tidigare eller ett ljust som det i köket. Vi är lite osäkra om vi ska behålla den ljusgråa färgen (Skumring hos Jotun eller Tundra hos Rusta) eller om vi ska gå för en annan färg istället. Hallen kommer nog att fortsätta vara vit, vårat sovrum den samma grönfärgen vi har nu och gästrummet kommer få en blåny…