lördag 5 mars 2011

I'm cleaning out my closets

Idag har det varit en alldeles underbar vårdag. Strålande sol, klarblå himmel, istappar och snö som smälter och kvittrande fåglar. Sedan får vi inte glömma den underbara vårdoften, inte förruttnelse och dött utan rent och nytt. Hoppas nu att det fina, varma vädret håller i sig så att det snart (helst till nästa helg) är barmark och finare, tunnare, lättare skor kan börja användas. Nu är det verkligen inte länge kvar till allt.

Tog en promenad till gymmet och tränade pilates i 45 min. Det kändes verkligen i hela kroppen att jag inte tränat på snart två veckor. Mina benmuskler och magmusklerna fick en rejäl work out idag och imorgon blir det samma visa, men med något mer.

När jag kom hem blev det att storstäda hela mitt rum. Har flyttat och hållit på, allt för att min syster ska få någon typ av garderobplats när hon flyttar hit. Det var inte en enkel uppgift vill jag lova, men till slut gick det. Nu används verkligen alla tänkbara förvaringsytor till max, IKEA hade varit stolt av mig.

4 kommentarer:

 1. sv; de cupcaksen jag köpte var inte bara helt underbara att se på utan även makalöst goda! Ser att du bor i Oslo så rekomenderar dig att köpa från hancockcupvakes.no om du ska ha goda cupcakes nån dag :)

  Btw, är du en av dem som har hand om Bloggkändis.no eller vad den sidan nu hette. Ni hade skrivit om min och Cillas bloggfest?

  Visst har det varit underbar dag i Oslo idag! Lovely!

  SvaraRadera
 2. Hej!

  Asså jag heter Matilda är 14 år, bor i ume. Hittade din blogg av en slump. Kikar in här lite då och då. Hur många syskon har du? Asså varför bor inte alla på samma ställe?

  SvaraRadera
 3. Svar till Matilda: Alldeles utmärkt frågor. Jag har två helsyskorn, en bror på 15 år och en syster på 18år. Sedan har jag en halvsyster som blir 8 år i april :) Så totalt tre syskon.
  Mina föräldrar har varit skilda sedan jag var ca 12 år. När jag tog studenten 2009 hade mamma fått jobb här i Oslo så då flyttade jag med. Min lillebror och äldre lillasyster valde då att bo kvar hos pappa i Sverige för att göra klart sina studier (högstadiet resp. gymnasiet). Men nu har min syster valt att ta ledigt ett år från skolan så då flyttar hon hit för att jobba lite grann :) Min bror kommer fortfarande på i Sverige. Hoppas det gjorde dig klokare :)

  SvaraRadera
 4. Du skulle nästan få bli sponsrad av Ikea för att du är så duktig!

  SvaraRadera

Vecka 21

Då var det dags för den sista korta veckan den här maj. Idag har jag ledigt, så är bara fyra dagar kvar tills det är helg igen. Är en del s...