Fortsätt till huvudinnehåll

God morgon

Sitter och dricker ett stort glas med varmchoklad medans jag överför mina bilder från den lilla datorn till ett minneskort. Tyvärr fungerar inte USB-uttagen på den lilla datorn, så allt måste gå igenom den stora. Drygt? Inte bara lite. Men med tanke på vad som hände då jag var på Kreta är det sjukt värt det. Får ta och köpa en extern hårddisk senare.
Jörgen hade köpt en ny universalladdare till sin laptop som jag lånar. Så det blir ju perfekt till senare då det underlättar mitt bloggande. Så nu behöver jag inte spara mina bilder på lilldatorn längre. Det känns faktiskt bra.

Annars idag då? Så fort jag är klar med bilderna (kommer ta ett tag) så kommer jag söka en massa jobb. Hoppas någon hör av sig snart. Tycker att det är extremt dåligt av de som söker arbetare att inte höra av sig. Utav alla jobben jag sökt (+40 st...) så har jag fått cirka 5-6 svar. Riktigt dåligt.

Nu ska jag fortsätta med bilderna. Skriver mer senare.

Kommentarer

  1. Jag håller med dig, det är jävligt dåligt av arbetsgivarna, det är ju trots allt bättre att de hör av sig å säger att de inte ska anställa en, så att man åtminstonde vet om det !

    SvaraRadera
  2. Svar till Thelema: Jag förstår ju att det är många som söker jubb nu under låkonjukturen, men ändå. Så svårt är det väl ändå inte att lägga till en i en nej tack-lista och skicka ut tt massmejl. Eller?

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Water pearls

Som jag har visat upp tidigare i min senaste veckosammanfattning + sammanställningsinlägg av Instagrambilder, så har jag beställt hem massvis av små kulor. Dessa kulorna kallas för water pearls och används till bland annat att ha i blomvaser istället för vatten eller som dekoration i vaser och så flytljus på dessa. Det tar ett par timmar i vatten innan de har nått sin fulla storlek. Och tänk på att de tar upp mer plats än det man tror. Jag var tvungen att byta skål en gång för jag hade felberäknat hur stora de skulle bli ganska rejält och de växte ur den första skålen. 
Jag vet inte helt hur de fungerar, men de innehåller något som absorberar upp vatten och kulorna växer i storlek och blir som små studsbollar. Trycker man för hårt på dem går de sönder och de är väldigt geléiga. 
Jag har beställt mina från Ebay och betalade lite över 8 kr för 1000 st. Det finns en större storlek än de jag beställde och hos vissa ebay-säljare finns möjligheten att köpa större mängder (hittade en som så…

...

Igår på konserten träffade vi två av Martins vänner jag har träffat ett par gånger och en bekant till Martin som jag inte träffat förut.  Mellan banden pratade jag med den bekanta till Martin. Han tyckte att det var så kul att det syntes så gott på Martin att han verkligen tycker om mig, att han som utomstående kunde se det. Det var otroligt roligt att få höra. 
Jag uppskattar verkligen min älskade sambo och allt vi har ihop. Att andra sedan kan se hur bra vi mår ihop är det bara fint. 
Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…