Fortsätt till huvudinnehåll

VMA

Är det bara jag som kommer att sitta bänkad framför MTV på söndag? Orsaken är enkel, det är ju VMA. Tycker att det är kul att man får möjligheten att se det live och slippa få reda på hur det gick, vem som sa/bar/gjorde vad dagen efter. Inte kul precis.
Sen så har ju Kenza pratat om att hon skulle göra något stort snart. Och med tanke på at hon jobbar för MTV så var det inte precis svårt att lista ut att hon skulle få åka till New York för att jobba på VMA. Vad visste jag inte, men som sagt, det var inte så svårt att lista ut.
Men nu har Kenza äntligen skrivit vad det var hon skulle göra. Och ja, hon skulle åka till New York för att jobba som röda mattan reporter på VMA. Men ibland blir det inte som man tänkt sig. Och även i Kenzas fall, slitit för. Allt arbete inför det är klart, allt som behövdes nu var att faktiskt vara där. Men vad händer då? Jo, Kenza får influensan. Oh bugger. Nu behövdes det en ersättare. Om vem men inte Blondinbella. Att sen Blondinbella (eller övrig media + MTV) inte berättar att Blndinbella endast är en reserv, en nödlösning i sista minuten måste verkligen suga för Kenza som slitit hårt med det här ett bra tag. För jag tror ju inte att hon gjort ett sådant stort jobb på bara några dagar.
Så nu tycker jag (som många andra bloggare) att det var fel av Blondinbella och övrig media att inte ens nämna Kenza. Utan nu får Blondinbella credit för allt arbete Kenza gjort. Och finns det en sak här i världen jag stör mig på är det personer som tar credit för vad andra gjort.

Med det här säger jag god natt. Skriver (kanske) mer imorgon.

Kommentarer

  1. Det var lite fult gjort av blondinbella, men även media som du så duktigt påpekar ^^

    SvaraRadera
  2. Kenzas blogg är ju bättre än Blondinbellas... Iallafall det lilla jag läst på dom!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Water pearls

Som jag har visat upp tidigare i min senaste veckosammanfattning + sammanställningsinlägg av Instagrambilder, så har jag beställt hem massvis av små kulor. Dessa kulorna kallas för water pearls och används till bland annat att ha i blomvaser istället för vatten eller som dekoration i vaser och så flytljus på dessa. Det tar ett par timmar i vatten innan de har nått sin fulla storlek. Och tänk på att de tar upp mer plats än det man tror. Jag var tvungen att byta skål en gång för jag hade felberäknat hur stora de skulle bli ganska rejält och de växte ur den första skålen. 
Jag vet inte helt hur de fungerar, men de innehåller något som absorberar upp vatten och kulorna växer i storlek och blir som små studsbollar. Trycker man för hårt på dem går de sönder och de är väldigt geléiga. 
Jag har beställt mina från Ebay och betalade lite över 8 kr för 1000 st. Det finns en större storlek än de jag beställde och hos vissa ebay-säljare finns möjligheten att köpa större mängder (hittade en som så…

...

Igår på konserten träffade vi två av Martins vänner jag har träffat ett par gånger och en bekant till Martin som jag inte träffat förut.  Mellan banden pratade jag med den bekanta till Martin. Han tyckte att det var så kul att det syntes så gott på Martin att han verkligen tycker om mig, att han som utomstående kunde se det. Det var otroligt roligt att få höra. 
Jag uppskattar verkligen min älskade sambo och allt vi har ihop. Att andra sedan kan se hur bra vi mår ihop är det bara fint. 
Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…