torsdag 10 september 2009

VMA

Är det bara jag som kommer att sitta bänkad framför MTV på söndag? Orsaken är enkel, det är ju VMA. Tycker att det är kul att man får möjligheten att se det live och slippa få reda på hur det gick, vem som sa/bar/gjorde vad dagen efter. Inte kul precis.
Sen så har ju Kenza pratat om att hon skulle göra något stort snart. Och med tanke på at hon jobbar för MTV så var det inte precis svårt att lista ut att hon skulle få åka till New York för att jobba på VMA. Vad visste jag inte, men som sagt, det var inte så svårt att lista ut.
Men nu har Kenza äntligen skrivit vad det var hon skulle göra. Och ja, hon skulle åka till New York för att jobba som röda mattan reporter på VMA. Men ibland blir det inte som man tänkt sig. Och även i Kenzas fall, slitit för. Allt arbete inför det är klart, allt som behövdes nu var att faktiskt vara där. Men vad händer då? Jo, Kenza får influensan. Oh bugger. Nu behövdes det en ersättare. Om vem men inte Blondinbella. Att sen Blondinbella (eller övrig media + MTV) inte berättar att Blndinbella endast är en reserv, en nödlösning i sista minuten måste verkligen suga för Kenza som slitit hårt med det här ett bra tag. För jag tror ju inte att hon gjort ett sådant stort jobb på bara några dagar.
Så nu tycker jag (som många andra bloggare) att det var fel av Blondinbella och övrig media att inte ens nämna Kenza. Utan nu får Blondinbella credit för allt arbete Kenza gjort. Och finns det en sak här i världen jag stör mig på är det personer som tar credit för vad andra gjort.

Med det här säger jag god natt. Skriver (kanske) mer imorgon.

2 kommentarer:

  1. Det var lite fult gjort av blondinbella, men även media som du så duktigt påpekar ^^

    SvaraRadera
  2. Kenzas blogg är ju bättre än Blondinbellas... Iallafall det lilla jag läst på dom!

    SvaraRadera

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...