onsdag 23 september 2009

Dagen

Dagen har faktiskt varit helt ok (om man bortser de ungefär 5 barn på de andra dagiset + personalen som inte gjorde något. Men barn är barn...) Och nej, jag lyckades ta mig av och på t-banan utan att det hände något. Och tur är väl det.
Sen så fick jag en bra nyhet idag idag. Jag behöver inte börja halv åtta imorgon och sluta klockan fem på fredag. Loveli. Sen så söker de fler assistenter på mammas dagis och gissa vem som ska söka. Hehe. Ganska uppbart kanske. Men man kan ju alltid försöka där med.

Ikväll skulle jag ju se på Idol (tänka sig, att jag skulle börja följa den serien...) och True Blood. Men våran box lever sitt egna lilla liv så vi har bara de 'vanliga' kanalerna och där ingår inte svenska 4an, men det gör svenska ettan. Så True Blood blir det trots allt ikväll.

Ledssen för flummigt inlägg, jag ligger i min säng och halvsover. Inte det minsta lilla pigg. Blir att sova direkt efter True Blood.

4 kommentarer:

  1. Vet du vad jaaag såg igår? 2 första avsnitten av Gossip Girl säsong 3 ;)

    SvaraRadera
  2. Hej hej :D Lycka till på med mamma dagis grejen ;) Kram kram :D :D

    SvaraRadera
  3. Svar till Emms: Tackar :) Hoppas också det kommer gå bra :)

    SvaraRadera

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...