lördag 12 september 2009

Mitt rum

Idag for jag, mamma, Jörgen och Maya till ett köpcenter (där vi köpte soffan XD). Vi for dit vid tolvtiden och var hemma igen vid halv fem. Inte nådigt trött man var.
När vi kom hem började fixa med garderoben inne på mitt rum (har tagit ver Robins rum). Nu har jag två garderober istället för en, så ni kan ju gissa på att jag bredde ut mig. Så nu är det precis som jag vill ha det där. Efter att jag fixat klart med garderoben så fortsatte jag med resten. Bytte sängkläder, plockade bort extra madrassen osv. Så nu är riktigt fint där.
Vore dock inte fel med lite saker på väggarna eller att jag får en DVD-spelare (PS3). Har ju projektorn inne på mitt rum, så det är ju trevligt om man kunde se på film osv från sängen.

Annars ikväll kommer det inte hända så mycket. Känner mig nere så det blir nog bara att ta de lugnt och mest troligen se x antal avsnitt av Naruto eller gå och lägga mig sjukt tidigt.
Imorgon kommer jag upp bilder på en sak jag fick idag ^^ Och kanske en bild på rummet om ni är snälla ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...