Fortsätt till huvudinnehåll

Oh well

Slutade prata för en stund sedan med en av de bättre personerna från skolan (Angelika, känn dig träffad!). Vi bestämde att när jag kommer upp och hälsar på i Skellefteå så ska vi gå och äta på Subway. För det hände ju inte bara en gång om man säger så. Hoppas bara att jag hinner få ihop lite extra pengar innan dess, annars så löser det sig. Men som sagt, peppad är jag på att träffa henne. Så om ni ska hinna träffa mig då jag kommer upp igen får ni nog ta och vara snabba med att höra av er, det verkar som om jag är extremt saknad (med det är ömsesidigt med de flesta, jag lovar).

Snart ska jag hämta Maya från fritids. Eller snart och snart, innan halv fem iallafall. Sen så ska Simon laga mat idag. Det blir min favorit, kyckling, ris med en soyasås. Mums. Jag vet en som kommer att äta ihjäl sig (A).

Har bara fått positiv response på den andra bloggen (Förutom Jenna, men hon är ju aldrig nöjd ;) ). Tack så hemskt mycket. Det var ju av den anledning jag startade den bloggen, för att ni lättare skulle hitta mina bilder och jag skulle ha ett enkomt ställe att lägga upp 'bättre' bilder på.

Nu ska jag leta reda på ett par sockar och börja gå. Vet ju hur lång tid hon tar på sig tt bli klar. Maya, inte jag. Jag är snabb som vinden.

Kommentarer

  1. Det kallas konstruktiv kritik! Du vet att jag tycker om dina bilder och vill ju att du ska utvecklas!

    Då du kommer tillbaka hit så kommer jag kidnappa dig!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Water pearls

Som jag har visat upp tidigare i min senaste veckosammanfattning + sammanställningsinlägg av Instagrambilder, så har jag beställt hem massvis av små kulor. Dessa kulorna kallas för water pearls och används till bland annat att ha i blomvaser istället för vatten eller som dekoration i vaser och så flytljus på dessa. Det tar ett par timmar i vatten innan de har nått sin fulla storlek. Och tänk på att de tar upp mer plats än det man tror. Jag var tvungen att byta skål en gång för jag hade felberäknat hur stora de skulle bli ganska rejält och de växte ur den första skålen. 
Jag vet inte helt hur de fungerar, men de innehåller något som absorberar upp vatten och kulorna växer i storlek och blir som små studsbollar. Trycker man för hårt på dem går de sönder och de är väldigt geléiga. 
Jag har beställt mina från Ebay och betalade lite över 8 kr för 1000 st. Det finns en större storlek än de jag beställde och hos vissa ebay-säljare finns möjligheten att köpa större mängder (hittade en som så…

...

Igår på konserten träffade vi två av Martins vänner jag har träffat ett par gånger och en bekant till Martin som jag inte träffat förut.  Mellan banden pratade jag med den bekanta till Martin. Han tyckte att det var så kul att det syntes så gott på Martin att han verkligen tycker om mig, att han som utomstående kunde se det. Det var otroligt roligt att få höra. 
Jag uppskattar verkligen min älskade sambo och allt vi har ihop. Att andra sedan kan se hur bra vi mår ihop är det bara fint. 
Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…