Fortsätt till huvudinnehåll

Skype

Idag har jag varit riktigt duktig. Jag har (på älsklingens begäran) skaffat Skype. Sen hur det fungerar är en annan femma. Men jag får höra Simons röst och det betyder allt.

Ikväll blir det att ta det lugnt, packa väskan inför imorgon, göra iordning matpacke och se True Blood. Jag vill inte så gärna missa ett avsnitt (även om det säkert finns gratis på någon random hemsida) utan gillar att se det på TVn. Imorgon blir det att stiga upp ruskigt tidigt för att förbereda mig inför jobbet. Det var en sak att jobba på grannavdelningen till mamma, men nu är det på ett helt nytt ställe. Sen att det tar nästan en timma dit känns lagom lockande. Jag kommer till och med måsta åka tunnelbana (inte första gången någonsin, men första gången i Oslo, själv). Kommer ju bli spännande. Ska kolla upp och skriva ner hur i hela fridens dar jag hittar dit så det inte blir fel. Sen måste jag komma ihåg inneskor. Dock så vet jag inte om mina rosa Friis & Co tofflor jag köpte förra sommaren ger ett så himla bra intryck första gången jag möter dem. Sen skulle de behöva en tvätt också. De har fått följa med på alla jaktresor under hela förra året.

Men nu ska jag sluta svamla på. Gå in på min andra blogg Christinas foton och tyck till om bilderna. Och om du inte ids lämna en kommentar så kan du åtminstone bara gå in.

Kommentarer

  1. Vadå, har Simon flyttat hem igen eller :O?

    SvaraRadera
  2. Svar till Thelema: Yes. I lördags :/

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

...

Igår på konserten träffade vi två av Martins vänner jag har träffat ett par gånger och en bekant till Martin som jag inte träffat förut.  Mellan banden pratade jag med den bekanta till Martin. Han tyckte att det var så kul att det syntes så gott på Martin att han verkligen tycker om mig, att han som utomstående kunde se det. Det var otroligt roligt att få höra. 
Jag uppskattar verkligen min älskade sambo och allt vi har ihop. Att andra sedan kan se hur bra vi mår ihop är det bara fint. 
Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…

Renoveringen hallen

Det är tre saker som tar upp min tankeverksamhet för tiden. 1. Bröllopet. 2. Skolan. 3. Renoveringen av lägenheten. Vi fick som sagt en väldigt stor vattenskada i våran lägenhet i samband med stambyte av badrummen vilket innebär att alla rum, förutom köket, håller på att renoveras. Badrummen är nu färdiga, men resten av lägenheten är kvar. Jag och sambon pratar en hel del om vad vi tänker på för golv och färger i lägenheten nu. Vet vi så fruktansvärt lite om vad som händer med renoveringen, men vi kan då drömma i alla fall att våra planer går att få igenom. Vi tänker oss kalla trägolv i vardagsrummet och sovrummen, i hallen får det bli antingen samma mörka pergo golv vi har från tidigare eller ett ljust som det i köket. Vi är lite osäkra om vi ska behålla den ljusgråa färgen (Skumring hos Jotun eller Tundra hos Rusta) eller om vi ska gå för en annan färg istället. Hallen kommer nog att fortsätta vara vit, vårat sovrum den samma grönfärgen vi har nu och gästrummet kommer få en blåny…