onsdag 16 september 2009

Skype

Idag har jag varit riktigt duktig. Jag har (på älsklingens begäran) skaffat Skype. Sen hur det fungerar är en annan femma. Men jag får höra Simons röst och det betyder allt.

Ikväll blir det att ta det lugnt, packa väskan inför imorgon, göra iordning matpacke och se True Blood. Jag vill inte så gärna missa ett avsnitt (även om det säkert finns gratis på någon random hemsida) utan gillar att se det på TVn. Imorgon blir det att stiga upp ruskigt tidigt för att förbereda mig inför jobbet. Det var en sak att jobba på grannavdelningen till mamma, men nu är det på ett helt nytt ställe. Sen att det tar nästan en timma dit känns lagom lockande. Jag kommer till och med måsta åka tunnelbana (inte första gången någonsin, men första gången i Oslo, själv). Kommer ju bli spännande. Ska kolla upp och skriva ner hur i hela fridens dar jag hittar dit så det inte blir fel. Sen måste jag komma ihåg inneskor. Dock så vet jag inte om mina rosa Friis & Co tofflor jag köpte förra sommaren ger ett så himla bra intryck första gången jag möter dem. Sen skulle de behöva en tvätt också. De har fått följa med på alla jaktresor under hela förra året.

Men nu ska jag sluta svamla på. Gå in på min andra blogg Christinas foton och tyck till om bilderna. Och om du inte ids lämna en kommentar så kan du åtminstone bara gå in.

2 kommentarer:

Vecka 23

Då är sommaren äntligen här. Idag ska det bli 27 grader varmt i Oslo, jag kommer att befinna mig större delen av dagen vid Vesletjern. Kansk...