söndag 10 augusti 2008

Walk in-closet

Jag vet att några av mina läser (har typ två-tre stycken xD) Inte bryr sig det minsta lilla om kläder. Att det här med hästar och vapen kanske är mer deras grej. Eller kanske sitta vid datorn att programera? Men det här med kläder gör mig glad. Då man tar på sig de där urläckra nya (eller de gamla) jeansen och känner sig snyggast i världen, ja det är ren lycka för mig. Jag vet att det är ytligt och att vissa mår bra annars. Men då man är nöjd med sitt utseende så blir man lite lyckligare för stunden. För alla har vi de där dagarna då man vet att det ger inget att stiga upp ur sängen, dagen kommer suga totalt endå.

Men vad har det här med walk in closet att göra? Lugn, jag tänkte bara förklara lite varför jag skriver så mycket om ytliga saker (som ger mig lycka på insidan, är det ytligt då?).

Jag älskar kläder och handväskor. Jag har inte riktigt upptäckt nöjet med skor än. Som sagt, jag håller mig till mina platta Converse eller mina utslitna från Blend. Äger ett par finskor med klack och ett par skoletter. Det säger väl iprincip allt?

Vi hade ett uppdrag i sjuan eller åttan att få skissa upp våran egen lägenhet. Precis som vi ville ha den. Great tänkte jag. Började skissa upp den. Badrummet skulle vara stort, måste ju ha ett sånt där hörnbadkar, sovrummet behöver jag bara ha en stoor säng i, nån lampa och typ nattduksbord, så sovrummet fick vara litet. Eftersom när man är vuxen så kommer man antagligen spendera mesta tiden i vardagsrummet så får det bli ett stortrum med öppenspis. Jag gillar att baka men inte laga mat, så köket blev inte alltför stort. Hallen fick en liten garderob att hänga in ytterkläderna i och en byro att lägga övrig i. Men sen kommer vi till det huvudsakliga, min egen walk in closet. Den fick bli stor och rymlig med plats att sitta i. Jag tror att det mesta av pengarna gick åt hit. Jag tänkt eigenom varenda liten grej som skulle få vara där, hur stora garderoberna skulle vara, spegel, spotlightsen i taket osv. Min lägenhet som jag hade gjort upp den var mitt ideal till den perfekta lägenheten. Det behöver inte vara en sjurummare mitt i stan, det räcker med en liten lägenhet, så länge jag får plats med mina kläder.

Och nu när jag kollar efter lägenhet så kanske inte det är min första prio precis, nu vill jag mest att den ska vara lagomt stor. Blir det bara jag och älsklngen som flyttar ihop är mitt krav att det helst ska vara en tvåa, så att man får vara ifred ibland. Följer JenisPenis med är kravet en trea, jag vill som att alla ska hamöjlighet att gå ifrån ibland.

SÅ när jag nu flyttar hemifrån, så kommer en tor garderob att följa med. Det är ett av alla mina krav.
Farmor och farfar ska köpa ett hus i Fällfors. Det hus alla gillade var stort med en massa rum, till farmors stora lycka. Så om det blir det huset så kommer dom att bygga om ett av rummen till en walk in closet till min farmor till alla hennes kläder. Avundas henne verkligen.

Men som sagt, en dag ska jag ha en för mina kläder och handväskor. Men fram tills dess får nog IKEA duga fint. Jag behöver hur som haver en ny garderob till mitt rum. Min börjar vingla lite grann ;)

2 kommentarer:

  1. Pala? du är som du är. .

    SvaraRadera
  2. Jag har hörnbadkar hos min mamma, det är supermysigt! Tyvärr så har jag inte tålamodet för att bara länge!

    SvaraRadera

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...