lördag 9 augusti 2008

Lördag

Gud vilken härlig dag. Jag har verkligen inte gjort ngot produktivt. Så skönt. Antingen har jag suttit vid datorn och nött eller så har jag suttit bakom trummorna eller skränat i micken till Rock Band. Gud så kul.
Och jag har FallOut Boy med Dead on Arrival. Gud så härlig låt. 100% varje gång ;) Haha. Och nej, jag kör inte på easy peasy, har faktiskt uppgraderat mig till medium.
En annan låt jag fastnat för är faktiskt Tokio Hotel med Monsoon. Jag är ledssen JenisPenis, men efter att ha nött låten till max så börjar den faktiskt bli bra. Haha. Men nöter man det mesta så blir det bra till slut.
Så nu har jag börjat fundera på att överge mina älskade trummor för micken, men bara för nu. Känner världens smärta i halsen (typ). Men det går nog över.
Och snart är helgen över, men inte ledigheten. Och förhoppningsvis så får jag kameran nu på måndag och böckerna. Men då får jag vänta med att leka med kameran och läsa böckerna tills jag städdat rummet. Som jag nämnt i tidigare inlägg (typ igår) så måste jag storstäda på rummet. Det här håller bara inte. Så nästa gång någon kommer hem till mig så ska personen inte känna igen sig. Mitt mål är att bli av med byrån och bokhyllan. Hoppas det går bra. Haha

Nu är pasuen över, ska fortsätta repa med bandet ;)

1 kommentar:

  1. Mohahaha :D vågar du inte skriva att du nått WoW ? :D

    SvaraRadera

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...