torsdag 14 augusti 2008

Torsdag

Godmorgon bloggen. Snart haft semester i en hel vecka. Kommer kännas jobbigt att komma tillbaka i sna gamla vanor. Suck. Men, jag börjar inte om skolan förrän om tre veckor, fram tills dess har jag apu. Gud så skönt.



Satt och läste lite på aftonbladet.se då jag kom över den här bilden av Jake Gyllenhaal:



Jag menar, kom igen USCH. Den stilen var verkligen inte en som gick hem hos mig iallafall. Nog för att det är inför en filmroll (Prins of Persia, baserat på spelet med samma namn), men ändå... Såg lite creepy ut. Men han blir nog sitt vanliga jag då dom filmat klart ;)

Annars har det tydligen inte hänt så mycket här i världen. Jessica Simpson trodde hon var gravid men icket, Angelina Jolie är tänkt som Catwoman om det blir en uppföljar till The Dark Knight, Jennifer Aniston har blivit dumpad utav sin pojkvän och Carolina Gynnings röster till Kristallpriset har blivit raderade pga av att både tv 4 och Kanal 5 har nominerat henne.. Jag är ledssen, men jag läste bara nöjessidan ;)

Annars idag då? Ska snart ta en härlig dusch sätta mig på cykeln och fara och hämta ut mitt paket från La Redoute som kom igår. Och jag vet redan vad som finns däri, men det ska ändå bli spännande att se ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...